Transformare Logan 1.4 In 2000 16v De Pe Laguna 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ))...Asta e vreun banc ceva?Logan-ul are in bord,200,si se duce maxim 210,pe ceas. )))...
    sigpic

Comment

• pai daca are alt motor...e restrictionat motorul de ceasul din bord?
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Ma baieti, am urmarit din umbra proiectul, n-am zis nimic pana acum, m-am abtinut, am strans din dinti, dar acum nu mai suport, ytrebuie sa-mi dau drumul:

HAI MAI REPEDE CU INSTALATIA AIA, sa vad si io fieru' la treaba.
        _
        B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• va salut si imi cer scuze ca nu am mai postat nimic dar prietenul meu are niste probleme mai grave in familie si nu stiu ce o sa faca in continuare.oricum masina sta parcata in fata blocului fara instalatie si tobe .
          nu stiu ce sa va zic,adica momentul finalizarii,pt ca nu depinde de mine.sper sa trecem si peste asta si o sa mai vedem.stiu ca va tin cu sufletul la gura dar asta este trebuie sa intelegem anumite probleme cum ar fii familia.stima la toti
          Asistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803

Comment

• Nasol, din punct de vedere moral suntem alaturi de amicul tau...

Evacuarea se poate face ieftin la Stelco, din teava aluminizata. Banuiesc ca stiai asta deja.
            _
            B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• sunt alaturi de voi..macar sufleteste
              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Sper sa se treaca peste toate greutatile si sa se nasca noul monstrulet. Numai bine si spor la treaba

Comment

• cu Dumnezeu tot inainte; deabia astept finalizarea proiectului, cred ca o sa fie cea mai tare bestie in calduri din Romania, daca nu din toata Europa.
                  las niste numere de telefon care poate va vor ajuta, sunt de la niste schroturi care dezmembreaza Logane:
                  0730-578-374.
                  0740-844-333
                  Sper ca problemele de familie sa fie rezolvate cat mai repede.
                  Last edited by renegade; 23 June 2009, 20:25.

Comment

• colegii nu am citit de la ubn inceput acest topic dar din cate am inteles pana acum,cand va fi finalizat acest proiect fereasca dumnezeu ce va fi.rupere.sunt sigur.astept si eu cu nerabdare finalizarea acestui proiect.la fel si eu sper ca probleme de familie sa fie rezolvate.asa este viata cu urcusuri si coborasuri(dupa cum imi zicea taicameo)
                    Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• nu va opriti la jumatatea drumului.... ati inceput furtunos, dar nu prea ati mai facut ceva de cateva luni multa bafta, oricum!

Comment

• Ce se mai aude de proiect

Comment

• cred ca nu esti singurul curios...dar ce sa faci...asteptam
                          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• poate ca au abandonat proiectul

Comment

• 1616...sa speram ca nu va fi asa...;)
                              http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Nu cred ca vor abandona asa usor avand in vedere cat s-au chinuit pana acum

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google