vrem filmulet. hai cu ea la intalnire sa o vedem
Transformare Logan 1.4 In 2000 16v De Pe Laguna 2
Collapse
X
-
Ar trebui cei de la Dacia sa i-a exemplu si sa bage motorizare mai mare pe golan,atat benzina cat si diesel.Sunt foarte bune motoarele, foarte fiabile dar se poate ceva si mai puternic din fabrica.Astea fiind spuse: HAIDETI CU FILMULETUL SA VEDEM BESTIA IN ACTIUNE!!!Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
Comment
-
Originally posted by razvanypo View Postin aceasta seara a pooornit bestia dupa ce s-a cumparat un set complet de calculatoare -2000 ron ,au mai ramas tobele si sa tragem instalatia electrica cum trebuie ca am ponit-o cu ea imprastiata pe trotuar ).revin cu filmulet maine pt ca astazi nu am putut.
felicitari ca ati finalizat proiectul .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by razvanypo View Postmotoru e nou...se tureaza ....nu am cuvinte...e senzational...maine vrem sa dam o tura cu ea sa vedem cum merge ..
Comment
-
acuma aranjam instalatia electrica sa fie bine pozitionata ,oricum sunt o gramada de fire si tre sa vedem ce taiem si ce ramane.mai trebuie facut rodajul ...pt ca motorul este refacut complet...filmuletul mai dureaza ca nu avem tobe ,poate o sa dam o tura de bloc in relanti...)partea nasoala vor fii legaturile de ulei,aer conditionat,turatie etc....la intalnire va veni cu siguranta dar mai dureaza un pic..Asistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803
Comment
-
ce omologare tata? omologarea e in portofel cand te opreste si daca se uita.cine imi face mie omologare la motoru asta? nimeni)si daca se poate imi da un pret din ala de nu stiu sa l citesc.filmuletu mai dureaza ca nu e gata instalatia electricaAsistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803
Comment
-
Cand o sa faceti un ITP e bine ca aveti acum toate piesele necesare, plug and play 1.4 iar dupa ITP iar plug and play 2.0 cu tot ce ati avut nevoie pana acum. Presupun ca piesele originale gen galerie de evacuare, tobe si ce a mai fost nevoie de schimbat pentru 2.0, nu le-ati aruncat/vandut.
Comment
-
mai e pana iesim cu ea inca nu am terminat instalatia electrica de tras,tobele care costa si alea 300 de euro si mai trebuie o rola de la distributie schimbata ca e cam naspa.maruntisuri....Asistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803
Comment
Comment