Transformare Logan 1.4 In 2000 16v De Pe Laguna 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pffff.....tot asa ai de gand sa-i faci rodaju?
    http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• foarte frumos. am fi vrut sa vedem si cum urca acul la vitezometru dar merge si asa. numai bine

Comment

• ce rodaj frate .......sa vina tobeleeeeeeeeeee...rodajul va fii probabil peste o saptamana pana atunci....mai avem de legat la instalatie
        Asistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803

Comment

• si banuiesc ca o sa pui un filmulet cand o sa pui si tobele ..., oricum am ramas marcat de cel fel se aude si se vede destul de frumos cum se misca imaginea pe margine ... mult succes mai departe cu modificarile... am sa urmaresc indeaproape evolutia masinii ... spor la treaba ...
          sigpic
          Nu cautati niciodata sa faceti uz de autoritate cand puteti recurge la ratiune.

Comment

• am filmat cu telefonul ....nu am nici tobe nici recuperatorul de vapori,nici filtru ,nici senzoul de temperatura de pe la clapeta,nici sonda aval...inca

Comment

• felicitari si sa iti traiasca
              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• cred ca fuge de indoaie. motorul de fabrica cat are / 140 ? sau 136 ?

Comment

• 136 daca nu ma insel :>
                  tobele eu unu le-as fii pus stock nu sport , sa nu mai atraga atentia atat de tare , dar na cum vreti , se vede ca trage bine masina , felicitari
                  Its just a car ...

Comment

• exista si de 136 si de 140.

Comment

• Felicitari domnu. Dar este ca habar nu ai sa conduci? Este ca instructorul tau te-a invatat sa franezi cu ambreiajul la podea?

Te-as sfatui calduros sa inveti sa franezi cum trebuie, ca si asa nu ai frane cine stie ce. Iar discurile pe spate trebuie sa fie completate de discuri mari pe fata, cel putin 280mm diametru, altfel patesti ca altii de pe aici...

La fel, invata sa lucrezi ambreiajul cand schimbi viteza, altfel te paste o schimbare. Il tii prea mult patinat.

Asteptam cu nerabdare sa ne prezinti masina la intalniri
                      _
                      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• felicitari ...mi-a placut si asa fara tobe dar cred o sa fie super cand va fi gata

Comment

• Probabil ca frana cu piciorul apasat pe ambreiaj sa nu faca prea mult zgomot bestiala masina. Felicitari!

Comment

• cine stie cunoaste de ce s-a apasat si ambreaiajul ,normal ca sa nu faca zgomot,dar mai sunt si "profesori ai soselelor" care vor sa ne invete cum sa conducem.....si de ce sa calcam ambreiajul.si in al doilea rand conducea proprietarul masinii care este taximetrist si are tone de km si in al treailea rand nu am postat filmuletu ca sa ne dam cu parerea despre stilul de condus.sa nu o iei ca un repros Dsign.
                            masina are 140 cp de fabrica si probabil va ajunge undeva la 160-165 maxim la final
                            Last edited by razvanypo; 11 May 2010, 18:23.

Comment

• super tare!! bravo voua!!
                              sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/newthread.php?do=newthread&f=6

Comment

• Sper sa lasati exteriorul cat mai stock... si mai ales evacuarea... sa nu dea de banuit ce ai sub capota.
                                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google