pffff.....tot asa ai de gand sa-i faci rodaju?
Transformare Logan 1.4 In 2000 16v De Pe Laguna 2
Collapse
X
-
-
si banuiesc ca o sa pui un filmulet cand o sa pui si tobele ..., oricum am ramas marcat de cel fel se aude si se vede destul de frumos cum se misca imaginea pe margine ... mult succes mai departe cu modificarile... am sa urmaresc indeaproape evolutia masinii ... spor la treaba ...sigpic
Nu cautati niciodata sa faceti uz de autoritate cand puteti recurge la ratiune.
Comment
-
Felicitari domnu. Dar este ca habar nu ai sa conduci? Este ca instructorul tau te-a invatat sa franezi cu ambreiajul la podea?
Te-as sfatui calduros sa inveti sa franezi cum trebuie, ca si asa nu ai frane cine stie ce. Iar discurile pe spate trebuie sa fie completate de discuri mari pe fata, cel putin 280mm diametru, altfel patesti ca altii de pe aici...
La fel, invata sa lucrezi ambreiajul cand schimbi viteza, altfel te paste o schimbare. Il tii prea mult patinat.
Asteptam cu nerabdare sa ne prezinti masina la intalniri
Comment
-
cine stie cunoaste de ce s-a apasat si ambreaiajul ,normal ca sa nu faca zgomot,dar mai sunt si "profesori ai soselelor" care vor sa ne invete cum sa conducem.....si de ce sa calcam ambreiajul.si in al doilea rand conducea proprietarul masinii care este taximetrist si are tone de km si in al treailea rand nu am postat filmuletu ca sa ne dam cu parerea despre stilul de condus.sa nu o iei ca un repros Dsign.
masina are 140 cp de fabrica si probabil va ajunge undeva la 160-165 maxim la finalLast edited by razvanypo; 11 May 2010, 18:23.Asistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803
Comment
Comment