Originally posted by razvanypo
View Post
Transformare Logan 1.4 In 2000 16v De Pe Laguna 2
Collapse
X
-
La ce motoras ai nu prea recomand frane de van. Mai bine investesti in ceva de calitate superioara gen k-tec racing( nu stiam dar mi-a dat Dsign un link si m-am documentat), brembo, tarox. Or fi scumpe dar daca tot i ai pus motor mai puternic nu trebuiesc automat si frane de calitate + suspensie sport ?Gandeste te ca masina e usoara si ai motor puternic deci automat trebuiesc frane calumea parerea mea. Sa auzim numai de bineLast edited by Christnacht; 20 May 2010, 20:19.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Transform your vehicle with high-performance parts and accessories from K-Tec Racing. Shop now for quality upgrades, expert advice and international shipping.
Ai aici cateva optiuni, de care a zis si Christnacht.
Transportul pana in romania zic ei ca e doar 35 de lire, fara vama (daca exista) si kitul care se vinde la Racing Nick e cu 100 de euro mai ieftin la k-tec.
Comment
-
Pentru alea trebuie si niste portfuzete, mai dragule... Nu-i asa simplu. La puterea asta (in comparatie cu ce era de fabrica) nu te joci cu franele.
Imi cer scuze pentru lectia de condus, dar orice sofer adevarat stie ca frana de motor ajuta foarte mult. Ori in cazul vostru, cand chiar va trebuie frane, ambreiajul la podea in franare este mai mult decat neindicat. Iar faptul ca nenea este taximetrist... nu inseamna ca este si sofer adevarat. Am vazut taximetristi kamikaze, destui.
Hai mai repede cu masina la intalniri, am cateva intrebari pentru voi.
Comment
-
acum nu vreau sa fiu si eu rau ca domnu dsign glumesc
oricum plimbarea prin cartier e periculoasa , aasa cum ati facut voi , din cauza ca , Doamne fereste iese un copil cu bicicleta,tricicleta in fata si l-ati lovit , nasol , nu ati vrea sa stiti ..ce se poate intampla , asadar mai bine faceti o plimbare prin alte partiIts just a car ...
Comment
-
bravo si felicitari pt realizare si curajul de a investi in acest proiect ... v`am lasat coment si pe youTube.. astept un filmulet cu tobele puse si masina spalata sa vedem cum se comporta pe sosea....
Comment
Comment