Transformare Logan 1.4 In 2000 16v De Pe Laguna 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ce filmulete - baiatul a fost destul de amabil - si a prezentat in aceasta seara masina pentru LCB - ce pot sa zic - suna foarte frumos - de tras trage - si spor la treaba in continuare ca mai ai ceva chestii - maruntisuri - dar totusi mai sunt + frane si suspensie - care pe asemenea motor trebuie facute... - inca o data felicitari.
    B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

• Am avut ocazia sa vad pe viu masina in seara asta, felicitari pentru munca depusa, acum suspensie, cauciucuri si frane neaparat!! Foarte tare masina!! Sa mai vii la intalniri!
      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Bravo nenea..toata stima pentru acest proiect....iti recomand upgrade la suspensie si frane...si cat mai '"stock" la exterior....

Te mai asteptam pe la intalniri
        sigpic
        "BRABUS" STYLE

Comment

• nu ai zis bine recomand , obligat trebuie.

Comment

• si sa lasi pe spate 1.4 mpi si sa lasi o toba cat mai aproape de stock. si filtru de aer la fel.

Comment

• sa nu puna filcor a ? adevarul ca mareste puterea cu 10% ...si va avea probleme la trenul de rulare.

Comment

• Eu as face-o la exterior sa para cat mai modeste (doar arcuri si eventual niste jante) si la motor si frane as mai umbla. Adica mno: 'un logan amarat 1.4mpi' ... pana se uita sub capota
                sigpic

Comment

• mi-a placut relatarea de aseara : " a prins 195 km/h cu a 4-a " f tare !!
                  aaaa..si mi-a mai placut ca se misca masina in treapta 2-3 !
                  felicitari inca o data !
                  sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Deci e foarte tare masina.

Felicitari inca o data pentru reusita si te astept sa ma faci o tura.
                    sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Un filmulet recent cu masina gata se poate va rog?
                      Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• Sper sa "primim" si noi un folmulet,ceva mai concludent ( mai mare )
                        Click! - http://www.youtube.com/watch?v=P9IGaLsK4s4

Comment

• Originally posted by Thejock3r View Post
                          mi-a placut relatarea de aseara : " a prins 195 km/h cu a 4-a "
                          Pe GPS chiar.

Vorba lui SDP, o sa faci ceva bani daca ne dai pe fiecare cate o tura in timp, inca de aseara incepeai sa ai clienti).
                          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• e de vis ce ati reusit sa faceti!bravo voua!!
                            ai facut un calcul cam cat a dus totul?pe motor+cutie cat ai dat?
                            http://www.loganclub.ro/forum/loganu...am-t11058.html

Comment

• Sambata asta daca e frumos si se prezinta (bestia ;x) la polivalenta o sa incerc sa vin si eu pt prima oara la intalniri ...

Comment

• ma scuzati ca nu am raspuns dar nu am avut net acasa.mi a placut la intalnire pe kiselef dar si cursa cu MCD si Bezme .s-a pierdut startul ca era ud pe jos si cauciucuri varza dar am recuperat pe a 2 a .
                                deci treapta a 3 a este criminala.
                                Asistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google