ce filmulete - baiatul a fost destul de amabil - si a prezentat in aceasta seara masina pentru LCB - ce pot sa zic - suna foarte frumos - de tras trage - si spor la treaba in continuare ca mai ai ceva chestii - maruntisuri - dar totusi mai sunt + frane si suspensie - care pe asemenea motor trebuie facute... - inca o data felicitari.
Transformare Logan 1.4 In 2000 16v De Pe Laguna 2
Collapse
X
-
-
Am avut ocazia sa vad pe viu masina in seara asta, felicitari pentru munca depusa, acum suspensie, cauciucuri si frane neaparat!! Foarte tare masina!! Sa mai vii la intalniri!
Comment
-
Bravo nenea..toata stima pentru acest proiect....iti recomand upgrade la suspensie si frane...si cat mai '"stock" la exterior....
Te mai asteptam pe la intalnirisigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
mi-a placut relatarea de aseara : " a prins 195 km/h cu a 4-a " f tare !!
aaaa..si mi-a mai placut ca se misca masina in treapta 2-3 !
felicitari inca o data !sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Sper sa "primim" si noi un folmulet,ceva mai concludent ( mai mare )
Comment
-
Originally posted by Thejock3r View Postmi-a placut relatarea de aseara : " a prins 195 km/h cu a 4-a "
Vorba lui SDP, o sa faci ceva bani daca ne dai pe fiecare cate o tura in timp, inca de aseara incepeai sa ai clienti).
Comment
-
e de vis ce ati reusit sa faceti!bravo voua!!
ai facut un calcul cam cat a dus totul?pe motor+cutie cat ai dat?
Comment
-
ma scuzati ca nu am raspuns dar nu am avut net acasa.mi a placut la intalnire pe kiselef dar si cursa cu MCD si Bezme .s-a pierdut startul ca era ud pe jos si cauciucuri varza dar am recuperat pe a 2 a .
deci treapta a 3 a este criminala.Asistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803
Comment
Comment