mai pune si dumeata filmulete ca am ramas cu gindu la masina ta am scotocit you tube dupa ea pune un fimultet cu ea dupa ce ai pus toba ca ma imbonlavit .Noroc si sa va bucurati de ea
Transformare Logan 1.4 In 2000 16v De Pe Laguna 2
Collapse
X
-
f tare frate...cati caluti ai acum? [poate ai mai zis dar nu am stat sa citesc toata istoria thred-ului] bafta
Comment
-
mi-a dat o masina mie...si bezme era in fata noastra.......oricum felicitari pentru masina si sa ai multi km fara probleme.......zile oamenilor ca treapta 2 la tine tine circa 200-300 m cand eu eram la final de tr 3 el abia atunci dadea tr 3....la 400m el avea o masina in fata, iar eu eram lipit de bara lui spate...Last edited by MCD; 25 June 2010, 19:53.Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.
Comment
-
Nici nu incape indoiala, ca nu e unicat!
Cel mai "tiganit" logan!
Bravo baieti!
Comment
-
Pe uscat sunt sigur ca te-ai fi dus racheta fata de MCD, asta e, e 2.0, 16v, e alt motor, alta cutie...nasol ca venise "nea' Dorel" cu apa din Dambovita inainte sa va dati.
Pe viitor e bine ca stim de la cine sa luam sfaturi si, de ce nu, ajutor la transplanturi pe Logan.
Comment
-
MIe nu mi se pare ca ar fii tiganit ceva la masina......doar ca a pus alt motor si cutie......sa ii puna turbo si pe urma masina o sa fie o bestie....nu ca nu ar fii dar se poate si mai mult.bafta ne mai dam dar sa ma pregatesc si euNu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.
Comment
-
Comment