Transformare Logan 1.4 In 2000 16v De Pe Laguna 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mai pune si dumeata filmulete ca am ramas cu gindu la masina ta am scotocit you tube dupa ea pune un fimultet cu ea dupa ce ai pus toba ca ma imbonlavit .Noroc si sa va bucurati de ea
    Last edited by andy_x3m; 25 June 2010, 14:32.

Comment

• Bravo baietii
      E un vis pe care si lar fi dorit orce maindru posesor de logan
      Inca o data BRAVOO
      sigpic

Comment

• f tare frate...cati caluti ai acum? [poate ai mai zis dar nu am stat sa citesc toata istoria thred-ului] bafta
        http://www.facebook.com/groups/posesoriLogan/

Comment

• si? cum ai stat fata de mcd si bezme?
          Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

• mi-a dat o masina mie...si bezme era in fata noastra.......oricum felicitari pentru masina si sa ai multi km fara probleme.......zile oamenilor ca treapta 2 la tine tine circa 200-300 m cand eu eram la final de tr 3 el abia atunci dadea tr 3....la 400m el avea o masina in fata, iar eu eram lipit de bara lui spate...
            Last edited by MCD; 25 June 2010, 19:53.
            Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.

Comment

• tot respectu domnu MCD .lasa treapta 2 sa vezi cum trage pe treapta 3 ).si mai facem una pe uscat ca asta nu se pune
              te astept cu un motor sa ti l montez
              Asistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803

Comment

• si filmuletul pe cand?
                Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

• super tare am citit si eu tot threadul si sincer vreu doar sa va felicit pentru ce ati facut intradevar e ceva unicat

Comment

• Nici nu incape indoiala, ca nu e unicat!
                    Cel mai "tiganit" logan!
                    Bravo baieti!
                    aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• va veni si un fimulet cat de curand.multumim de aprecieri
                      Asistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803

Comment

• Pe uscat sunt sigur ca te-ai fi dus racheta fata de MCD, asta e, e 2.0, 16v, e alt motor, alta cutie...nasol ca venise "nea' Dorel" cu apa din Dambovita inainte sa va dati.

Pe viitor e bine ca stim de la cine sa luam sfaturi si, de ce nu, ajutor la transplanturi pe Logan.
                        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• MIe nu mi se pare ca ar fii tiganit ceva la masina......doar ca a pus alt motor si cutie......sa ii puna turbo si pe urma masina o sa fie o bestie....nu ca nu ar fii dar se poate si mai mult.bafta ne mai dam dar sa ma pregatesc si eu
                          Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.

Comment

• Ce se mai "aude" cu fimuletul?
                            Click! - http://www.youtube.com/watch?v=P9IGaLsK4s4

Comment

• Razvane, schimba motorizarea in profil: scrie 16v...2.0 16v ))

felicitari si asteptam un filmulet ;)
                              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Ne-ai promis niste filmulete ??
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google