Transformare Logan 1.4 In 2000 16v De Pe Laguna 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Iar fara nici o veste? Ce s-a mai intamplat in ultima saptamana cu proiectul?

Comment

• acum 2 zile s-au montat arcuri h&r pt stabilitate si urmeaza si amortizoare scurtate si intarite cred. filmuletul nu are rost sa l facem pt ca nu avem kilometraj si nu aveti ce sa vedeti asa ca..poate doar o liniuta cu maestrul MCD sa vedeti diferenta in rest...
      Asistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803

Comment

• da da da da da baga sa vedem ... sunt curios ... nu stiu cand o sa ajung si eu prin bucuresti sa vad si eu minunea ... ... asteptam filmuletul ...good look ...
        sigpic
        Nu cautati niciodata sa faceti uz de autoritate cand puteti recurge la ratiune.

Comment

• @ razvanypo cand mai ajungi si tu la o intalnire fulger. mor de curiozitate sa vad masina.

Comment

• pai am fost la intalniri ,majoritatea o cunosc

Comment

• copilariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii si iar copilarrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii PAREREA MEA
              Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

• De ce copilarii? Exact cum tu vroiai la un moment dat un motor dci pe MCV-ul tau, asa si baietii si-au pus 2.0 16v? La tine nu e o copilarie faza cu 1.6 16v 146 cp?
                4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Originally posted by razvanypo View Post
                  pai am fost la intalniri ,majoritatea o cunosc
                  pai eu te am intrebat cand mai vii , sau nu prea mai ai de gand sa vii ?

Comment

• Eu ma refel la cat o lungeste pune poze si filmulete detali tot timpul nu mai tine oameni in tensiune deci copliariiiii.
                    Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

• Pune=ne si noua filme macar una cu MCD sa vedem si noi cum se aude.
                      sigpic

Comment

• scuze ca nu am mai postat dar am avut o gramada de treaba.am montat la AC de logan de m-am plictisit.

Comment

• La intalniri ai mai venit da tot nu mai plimbat si pe mine.
                          sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• si ce vroiai , sa te urce cu forta in masina...

Comment

• FOF, iti dau dreptate. daca vine sambata poate rusesc si eu sa ajung...si-asa a cam trecut multa vreme, si deja masinile s-au schimbat mult

Comment

• Pur si simplu WOW !!!! Bravo,bravo si iar bravo ! Multi din cei care au incercat s-au lasat numai cand s-au documentat despre ce le trebuie si cum ! Bravo !

Acum i am aratat video-urile si lu`taicamiu...ce ii straluceau ochii ) firar mama lui de 1.4
                                Last edited by Vladimir; 2 August 2010, 16:57. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google