Minciuni Si Mincinosi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Minciuni Si Mincinosi

Salutare tuturor.Am deskis acest topic pentru arata aici ce oameni de caracter mai sunt pe acest site. Primul loc il ocupa GGd, care intro emisiune de la promotor afirma ca " acest kit de logan este custom, facut special pentru el, si ca acest kit nu il mai are nimeni. Vreau sa ii spun ca in primul rand, acest kit a fost facut PENTRU MINE, Ssi el e cel care s-a luat dupa mine, nu invers.Kitul a fost facut dupa masina mea, si pe masina mea, care a stat la Prostreet 3 luni de zile, deci eu am fost primul cu acest kit.Rusine pentru minciunile scornite si cred ca majoritatea de pe acest site sunt de acord cu mine. Gata cu minciunile ca nu impresionezi pe nimeni cu ele, toti stiu pe ce masina s-a facut PRIMA DATA acest kit, si membrii forumului stiu asta, care nu crede ii pot arata argumente cu masina in constructie. Inca odata zic RUSINE pentru minciunile tale

DECI VREAU SA ZIC CA GGD A COPIAT KITUL DE LA MINE, exceptand capota, care mie nu mi-a trebuit
    sigpic

Asta e ...nasol
    Nu se face asa ceva...
    sigpic
    !

Comment

noi avem un logane amarate, lasa ca tu ai audi butoias frumos, combini bine tarancile pe la tara cu el?
      sigpic

Comment

Asta stiam si noi...si puteai sa ii dai un PM lui GGD si atat...
        sigpic

Comment

HUOOOO sa-ti fie rusine GGD,cati bani ai dat la Pro TV sa mananci cacao la ei despre unicata ta?DE ce sa-i dea PM,lasa sa vedem si noi cu cine mai avem de-a face pe forum.
          KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

Pai nu cred ca stia toata lumea. :P
            Dar acum nu cred ca mai poti face ceva.
            sigpic
            !

Comment

@adi_trif : Este problema voastra. Nu era nevoie sa deschizi un thread care va genera un flame.
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

apropo, chiar daca risc warn, din ce an e audi (1900 toamna?) il ai inmatriculat?
                sigpic

Comment

Nu mai raspundeti la provocari ca oricum va avea in curand desenat un mare "picior" pe fundul lui

Comment

Eu kiar nu inteleg de ce se lauda prin atatea minciuni, cred ca la toata lumea a zis ca EU MI-AM FACUT KIT CA SI AL LUI, NU CA EL SI-A FACUT KIT CA SI AL MEU.Pe mine kiar nu ma intereseaza cine a fost primul cu kitul respectiv, ce ma deranjeaza este nesimtirea si minciunile lui.
                    Inainte, cu kitul veki, spunea ca tot pentru el a fost facut kitul respectiv si ca si el nu are nimeni(desi mai erau cateva cu kitul lui) si kitul acela a aparut si pe alte modele de masini, nu numai pe Logan, acuma cu kitul asta"tot el a fost primul".Asta e, mare nesimtire.............aaaaa, si capota cum are el nu e "unica", mai au vreo 3-4 masini capota ca aceea, deci GGd-ule....lasa vrajala ca nu tine

Oricum, pe audi butoias din 1900 toamna nu potriveste kitul.....
                    sigpic

Comment

Am lasat sa se inteleaga ca nu vreau flame-uri....
                      Gata! Vad ca nu ma inteleg cu nimeni! Aici se inchide!

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google