Salutare tuturor.Am deskis acest topic pentru arata aici ce oameni de caracter mai sunt pe acest site. Primul loc il ocupa GGd, care intro emisiune de la promotor afirma ca " acest kit de logan este custom, facut special pentru el, si ca acest kit nu il mai are nimeni. Vreau sa ii spun ca in primul rand, acest kit a fost facut PENTRU MINE, Ssi el e cel care s-a luat dupa mine, nu invers.Kitul a fost facut dupa masina mea, si pe masina mea, care a stat la Prostreet 3 luni de zile, deci eu am fost primul cu acest kit.Rusine pentru minciunile scornite si cred ca majoritatea de pe acest site sunt de acord cu mine. Gata cu minciunile ca nu impresionezi pe nimeni cu ele, toti stiu pe ce masina s-a facut PRIMA DATA acest kit, si membrii forumului stiu asta, care nu crede ii pot arata argumente cu masina in constructie. Inca odata zic RUSINE pentru minciunile tale
DECI VREAU SA ZIC CA GGD A COPIAT KITUL DE LA MINE, exceptand capota, care mie nu mi-a trebuit
DECI VREAU SA ZIC CA GGD A COPIAT KITUL DE LA MINE, exceptand capota, care mie nu mi-a trebuit
Comment