If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut.Imi place ce ai facut la masina.Vreau sa te intreb cum ai facut cu bara fata.Ai dat-o jos..si ca sa o tai in asa fel in cat sa dispara mijlocul ala..cum ai facut de ai mers perfect urmand linia barii,ai marcat cu ceva inainte si te-ai dus cu polizorul dupa linie?Sau...Am vazut ca ai scris ca trebuie cu flex-ul cu cutter-ul si cu smirghel..da` mai da-mi niste detalii pls
pai uite prima data tai din "mare" sa zic asa, aproximativ pe unde e linia rosie, iar apoi tai cu cutterul pe linia verde, nu este foarte greu insa trebuie multa atentie.
odata ce ai dat bara jos si ai taiat partea cea mai mare cu flexul, trasezi cum vezi in poza cat vrei de mare sa iti ramana "buza" (la mine e 5mm) si tai cu cutterul, iar apoi finisezi din smirghel.
mai clar de atat nu am ce sa iti explic, nu e greu, insa mare atentie ca daca ai gresit "ai sarit"
spor la treaba si sper sa reusesti.
vezi ca am explicat ceva mai sus cu ce am lipit plasa, nu are rost sa mai scriu odata
frumoasa masina si culoarea liculicu...imi plac jantele,xenonu din proiectoare si plasa din bara fata.. sa o stapanesti voinic si fara evenimente rutiere...bafta in ceea ce vrei sa ii mai faci.
ms, urmatorul lucru pe care am sa il fac este vopsirea farurilor negru mat si schimbarea beculetelor cu leduri albe si schimbarea jantelor cu altele ca de astea m-am plictisit.
in rest motorina si pedala!!!!!!!!!!!!!!!!
se refera din xenonul din faruri ...arata super bine !!! Sa le stapanesti sanatos ! ;) Sper sa imi pot achizitiona si eu unele pe proiectoare...Arata super !
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
da la cel din faruri ma refeream, in proiectoare am de cava vreme.
referitor la faruri nici nu va dati seama ce diferenta este, pot sa spun ca sunt foarte multumit
ms jokere
Arata bine desi cred ca enervezi oameni cu proiectoarele noaptea, celputin pe mine ma deranjeaza cei cu xenon in proiectoare sau in faruri cu oglinda.Ai faruri ca ale mele modelu vechi cu becuri galbene care nu se prea vad deloc cerculetele ziua,ai ideie cu ce se pot schimba becurile alea sa nu fie necesare modificari prea complicate si sa nu se arda des si sa bata ceva mai puternic
pai pana acum foloseam si proiectoarele, insa acum nu cred ca le voi folosi la fel de mult daca tot am xenon in faruri.
referitor la cerculete eu zic ca se vad mai bine ziua cu beculetele astea decat cele care vin cu leduri albe, la cei care si-au pus alte leduri dupa ce le-au cumparat nu stiu daca se vad mai tare sau ma incet ca nu am vazut.
si eu vreau sa le schimb si sa vopsesc interiorul farului negru insa acum nu prea am vreme ca am sesiune, licenta etc.
bafta
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment