Nu inteleg de ce e asa mare problema ca are emblema de Renault pe capacelele jantelor, la urma urmei e pacat ca scrie Renault si pe motor, nu? Masina este arata foarte bine cu noile jante, asteptam sa o vedem curata si bineinteles ca ar merge niste arcuri sport.
Masinutele mele
Collapse
X
-
-
Dragute jantele, dau bine pe masina, CHIAR AR MERGE NISTE ARCURI!! De acord cu cei de mai sus in legatura cu semnul de renault, e Dacia by Renault nu!? Cand vezi jante de BMW pe logan atunci mai zic si eu ca e aiurea da in rest ce tine de gama renault..eu as purta cu placere (un motor 2.0l RS chiar l-as lustrui toata ziua si i-as face capota transparenta sa se vada ce scrie "RENAULT SPORT"). Spor!
Comment
-
cateva cadre cu pdv-ul, mie nu mi se pare ca arata urat fara arcuri sport, ce-i drept mi-ar place mai mult cu niste h&r insa la drumurile mele nu are sens
sper sa va placa
Comment
-
-
da da masina de firma (mama lor ca n-am stiut io ce fac jmecherii)
da las ca stiu amu si is cu ochii pe ei!!
ieri in parcare la primarie o asteptam pe mama sa iasa de la job ... dic unu pot sa ii fac o poza?? au ce inima am avut ca nu incapea in mine!!Last edited by liculicu; 30 June 2009, 12:22.
Comment
-
si cu "becele" aprinse......
Comment
-
Comment
-
Arata mult mai bine cu ele negre
Spor in continuare.
Comment
-
Originally posted by Bibi View PostF bine arata in poze, trebuie sa ne intalnim odata seara sa ma duci la o tura sa vad cum lumineaza farurile astea ca sunt f curios si daca ii pont... ;)
Alea Stret Strom ce are fratemio p masina is foarte varza, bat foarte naspha cu instalatie de xenon
PS: bibi si daca lu-am p crom nui problema, vad ca aici p forum se cam pricepe lumea la vopsit de faruri, ex: la noi la cluj licu cu 2-3 beri sau un schimb de ulei ne rezolva el nu licule..?Last edited by Tudor_cj; 2 July 2009, 00:15.2004 Dacia Logan 1.4MPi
2006 Dacia Logan 1.5dCi
2007 Opel Astra H 1.7CDTI
Comment
-
absolut, cu cea mai mare placereeeeee!!!!!
io inca mai am di spray-ul pe care l-am luat si imi ajunge pentru o pereche
primu venit primu servit!
Comment
-
inca niste poze daca tot am facut baita
Comment
Comment