Frumoasa masina.Sa o stapanesti sanatos
Masinutele mele
Collapse
X
-
Originally posted by mishu_wrc View PostBag de seama ca tu ai facut o oarecare obsesie pentru xenoane ...Oricum arata belea ;)
Originally posted by cmb View PostPt. Punctele de smoala dai cu motorina pe o carpa. Se sterg imediat(daca-i smoala)..
Originally posted by Thejock3r View PostCat te-au dus xenoanele pe proiectoare? Arata bine ;)
Originally posted by ALeXxuTzu View PostFrumoasa masina.Sa o stapanesti sanatos
Comment
-
-
Sincer nu mai stiu de undeva de pe net da-i pe google stroboscoape auto si precis gasesti, bafta
Comment
-
ha ha o poza de cand era nou nouta( ce frumoasa era)Attached Files
Comment
-
New pics.............
am mai facut una alta, am scapat de crom, polish, semnale fata si laterale albe, daca imi mai aduc aminte oi mai scrie....
Comment
-
Pun un film sa nu moara de tot topicu asta
Comment
-
Ce sa zic. E simpla si de bun gust, nu incarcata cu fel si fel de nebunii. Sa auzim numai de bine si spor in continuare la tunat. Dupa mine ai inceput bineFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Si eu cred ca am inceput bine insa deocamdata pauza ca tre sa imi platesc scoala si nu ii mai fac nimic pana nu imi pun suspensie sport abia dupaia spoilere, si alea vor fi unicat, facute dupa specificatiile mele, tot asa ceva simplu nu zorzoane
o remapare urmeaza sper la sf lunii la un baiat aici in cj am inteles ca ii 350 lei, sper sa fac rost de malai..............
pun o poza cu ultima achizitie, un abtibild zic eu mortal
numai bine va doresc si sa va plimbe loganele cu placereAttached Files
Comment
-
-
noile ceasuri, ce bine arata
Comment
-
da bineanteles lumina va fi alba si ceasurile rosii dar asta dupa ce imi iau arcuri sport ca e greu cu finantele
ms de apreciere
Comment
Comment