ms de apreciere, da se vad frumos insa calitatea lor cam lasa de dorit. dar.........la banii astia
Masinutele mele
Collapse
X
-
-
-
pai 1 la mana sunt mult mai slabe ca si intensitate decat farurile originale si 2 a trebuit sa le etansez ca altfel....... stie toata lumea, iar acum vad ca si tu ai exact acelasi model si au cerculete albe. oare cum vine asta?
a si mentionez ca le-am luat second, poate si asta e o problema. oricum sa mai strangalesc niste malai si arunc un xenon pe scurta si termin balciul. numai bine
Comment
-
Pai daca zici ca nu sunt noi....
Ale mele bat mai tare ca celelalte, iar taximetristii din oras sunt innebuniti dupa cum se vede.
Si eu caut un xenon, dar daca le vand pe cele vechi, ca se vede altfel, mai ales ca au si lupa.
zi-mi te rog, ai observat ca pe marginea proiectiei de lumina, apare un curcubeu?
bafta!
sfat: puneti in loc d eangels leduri ca dan.gutu ;)
Comment
-
da apare curcubeu si din cate am vazit la toate masinile cu lupa se vad acele culori deci e ok.
ca si sfat ca am citit la tine la my ride referitor la becdul de pozitie eu i-am rupt piciorusele si l-am pus doar de forma sa nu arate urat. este bec dar nu finctioneaza. odata ce ai angel eyes nu prea mai arata bine cu alte beculete.
Comment
-
-
mai urc niste poze, mare lucru nu am mai facut decat curatenie si revopsirea inelelor aeratoare, urmeaza cat de repede plafonul negru lucios(colant), iar mai pe la vara un set de roti pe 16
aaaa si neaparat xenon pe scurta ca parca sunt orb cu astea
daca nu aveam xenon in proiectoare le schimbam urgent cu cele stok
nu imi sariti in cap cu proiectoarele ca le-am reglat cat de jos posibilAttached Files- 26022009(004).jpg (240.9 KB, 109 views)
- 26022009(006).jpg (253.8 KB, 79 views)
- 26022009(008).jpg (309.0 KB, 108 views)
- 27022009.jpg (214.0 KB, 89 views)
- 27022009(001).jpg (212.4 KB, 81 views)
- 27022009(003).jpg (236.4 KB, 82 views)
- 27022009(005).jpg (207.4 KB, 61 views)
- 27022009(007).jpg (220.8 KB, 64 views)
Last edited by liculicu; 2 March 2009, 15:01.
Comment
-
asa este is de toata jena farurile astea, dar am pus masina langa a lui mishu wrc, el are dinalea negre de 8 milioane si vad exact asa. asta e calitatea lor
Comment
-
ce face omu cand se plictiseste
mie imi place cum a iesit abia astept sa o montez, sper sa arate bine
Comment
-
ms
plasa am lipit-o cu un pistol cu baghete de silicon, il poti vedea in a 2-a poza il tinea tata in mana
Comment
-
Lipirea pare treaba cea mai simpla. Ai detalii despre taiere ? Vad ca ai avut mana de artist si ti-a iesit super. Cu ce ai taiat, sunt ceva puncte de reper sau ghidaje de care sa te folosesti la taiere ? Ma refer la o nervura, un sant prezent pe acolo. Si mai vreau sa stiu daca nu a fost afectata rezistenta barii, a mea s-a lasat in ambele parti sub faruri, daca mai tai si bucata aia de plastic de jos de pe mijloc, nu sunt sanse sa se inconvoaie si mai mult ? Bafta in continuare !Last edited by ady_p; 6 March 2009, 08:00.
Comment
Comment