sigur..........de 2 lei........las ca is alea faine pe balcon
Masinutele mele
Collapse
X
-
-
Ohhh daaa, liculicu a dat-o in mania masinilor lasate, el pana acum, nu nu suspensie, acuma recomanda, dupa ce a lasat-o, planuri de viitor "garda la sol si mai redusa" ) ha ha, bine man, asa te vreau. Scutul e destul de rezistent, atata timp cat nu dai jos in alta parte a masinii sa-ti traga izolatia de sub masina e in regula ;).
P.S. Unzomby stai relax ca se stie a cui masina e si fara prezentare, eu am recunoscut-o dupa urma de pe numar din dreptul "CJ" ), atentie: nu ca ar fi schimburi majore la ea.
Comment
-
pai da mai BBI, numai dupa ce le-am vazut ce diferenta mare este intre masina stock si masina cu arcuri sport si deaia recomand.
oricum o las mai jos numai dupa ce inchei contractul de leasing ca nu are rost sa investesc acum ( pe vremurile astea nu poti fi sigur de nimic asa ca 2000 de lei rata lunara la masina si un credit bancar nu se fac usor si in plus mai tre sa si traiesti)
masina am cam muncit-o in ultimele 2 saptamani dupa cum se vede in poze insa face fata cu brio
PS: acu e mai jegoasa decat in poze, bara fata nu se vede de pamant (saracuta)Last edited by liculicu; 21 November 2009, 19:29.
Comment
-
daca tot am prins un pic de timp liber m-am apucat serios de treaba..... sa vedem ce va iesi
Comment
-
dupa cum m-am asteptat incalzirea in scaune e belea, in 30 de secunde sunt calde scaunele, sincer merita fiecare banut
PS: daca vreti sa le montati singuri ca si mine inarmati-va cu rabdare, e o treba foarte migaloasa, multe cleme, etc.
Comment
-
luciteck - stai linistit s-a incercat !Masina se comporta exemplar iar garda nu scade precum ti-ai imagina tu ...
Numai bine licuricule incalzire la popou placuta!sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Originally posted by luciteck View Postapropo de arcurile sport, nimeni nu contesta avantajele lor (look stabilitate,etc) Dar ce faci daca vrei sa pleci de ex in concediu cu masina, mai iei si 3-4 persoane cu tine + portbagajul plin? Ati incercat careva "combinatia" asta?
Originally posted by Thejock3r View Postluciteck - stai linistit s-a incercat !Masina se comporta exemplar iar garda nu scade precum ti-ai imagina tu ...
Numai bine licuricule incalzire la popou placuta!
Comment
-
vin vin
oricum e belea
ma tre sa iti cer bani pentru semnatura aia ma, dic unde o ajuns vorba meaLast edited by liculicu; 28 November 2009, 18:18.
Comment
-
a trecut ceva vreme de cand nu am mai postat aici, drept urmare mai pun cateva cadre ce PDV-ul care intre timp a mai primit un set de xenoane H4 si un set de stopuri street storm (bec nu cu leduri) care urmeaza sa fie desfacute si vopsite negru mat, dar numai cand da caldura
Comment
-
sunt murdare si ude in poza, sunt cat se poate de clare mai ales ca sunt noi noute
Comment
-
Multa vreme de cand n-am postat dar uite ca vin cu noutati...
Deci dupa multe ore de chin cu desfacutul si cu jmirgheluitul am ajuns si la operatia de vopsire, stopurile dupa cum se vede vor fii negru mat.
din pacate nu am unde sa le vopsesc decat pe balcon si nu pot aerisi cum trebuie spatiul si ma ia deja cu greturi de la vaporii de vopsea deci aviz amatorilor(ca mine)
Comment
Comment