Am vorbit cu cineva si m-ar costa vreo 1000 euro sa imbrac tot interioru in piele.scaune,bord,tavan,fete usi. ce culoare ar merge?El a zis crem...eu zic ca ar da bine portocaliu..sau negru..sau o combinatie cu ele.da nush daca pun piele....
AR55HAM -u [Castigator campionat "Cel mai tare exterior level 3"]-2008
Collapse
X
-
Norby,sincer acuma mie nu imi plac presurile cele de aluminiu(alea nu mi le plac in general)si husele,deci husele alea in cateva luni o sa ti se faca varza,am vazut pe alte masini huse din astea "flames" care au inceput sa crape si sa se stearga sa se faca varza intr-un cuvant!Acuma vezi tu cat de mult le ti,dar na daca ai ocazia sa le schimbi,bine acuma depinde si cum iti permite buzunarul,sigpic
Comment
-
Originally posted by ar55hamAm vorbit cu cineva si m-ar costa vreo 1000 euro sa imbrac tot interioru in piele.scaune,bord,tavan,fete usi. ce culoare ar merge?El a zis crem...eu zic ca ar da bine portocaliu..sau negru..sau o combinatie cu ele.:hippy: ____:smokespliff:______:mamy:
Comment
-
Pai nu ar arata urat alexgame combinatia intre portocaliu asa gen cum ai pe capota cu negru,iar de husele care le ai acuma pe masina,bune is si astea,daca ai in plan sa schimbi interiorul mai incolo un pic,nu are rost sa tot dai bani pe altele(daca tot ai de gand sa le schimbi)daca le-ai luat ramai cu ele acuma!sigpic
Comment
-
Originally posted by ar55ham View Postidei ...sfaturi....spune...sau am vazut huse dinalea mai scumpe si mai simple..alea cred ca ar da bine.
Ata ete:hippy: ____:smokespliff:______:mamy:
Comment
-
Originally posted by ar55ham View PostMaterial plus manopera grassule.dar eu zic ca nu are rost,cum zice wizard,iarna e rece vara e cald probleme alea alea...mai bine o husa super calumea care sta beton.
Comment
Comment