Aha ...
AR55HAM -u [Castigator campionat "Cel mai tare exterior level 3"]-2008
Collapse
X
-
Comment
-
Originally posted by Norby89 View PostBuletinu il fac maine cica daca am timp,si cu permisu am niste probleme,dar se rezolva.
pune folie pe ea .. schimba grila .. daca vrei si dupaia pe la interior ceva daca vrei si nu o vinzi ..
oricum folia neaparat .. si daca se poate pune si pe fata chiar daca nu`i bine .. asa mai inchisa ;)Its just a car ...
Comment
-
salut!
Prea beton a iesit acest logan !L-am vazut la 4tdays ROMEXPO ..si mi-am zis in gand "bai nenee GGD2?" Va dati voi seama la ce m-am gandit si dc am zis asta ;)) dar prea criminal am un lucru si parerea mea de zis ma supara pleoapele vopsite daca erau negre erau ok sau culoarea masinii dar cu flacarile acelea .. BAfta la vanzare si masina e prea frumoasa o sa ai un VIDEO BONUS de la mine si cei ce comenteaza de rau de aceasta masina sunt invidiosi !Last edited by crististreulea; 22 May 2008, 12:20.:dirol:Decat sa beau si sa conduc....mai bine fumez si Zbor!:dirol:
Comment
-
Mersi omu ma bucur ca iti place...
da te cred ca te-ai gandit asa " GGD2" dar eu nu am si nu am avut nici o legatura cu GGD ,nici nu-i stiam masina, cand am pus eu barile astea...oricum barile astea nu`s unice,deci ma repet ca sa nu inteleaga cineva altceva>>nu e copie.masina pentru mine este unica si nu am copiat pe nimeni cu nimic.
Ps..asteptam videoul
Salutsigpic
Comment
-
Te corectez...nu e la fel ,numa bara...dar acuma am observat ca el si-a dat jos tot tuningul de pe ea si o modifica la Prostreet .oricum bafta lui si sa vedem ce iasa...
On Topic >>sigpic
Comment
-
-
sigpic
Comment
Comment