AR55HAM -u [Castigator campionat "Cel mai tare exterior level 3"]-2008

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aha ...

Comment

• Buletinu lai facut ?: )permisu lai luat?
      sigpic

Comment

• Buletinu il fac maine cica daca am timp,si cu permisu am niste probleme,dar se rezolva.
        sigpic

Comment

• Si Niste poze Fresh
          Attached Files
          sigpic

Comment

• Daca ai schimba si grila cred ca ar arata mult mai bine insa arata si asa super

Comment

• Originally posted by Norby89 View Post
              Buletinu il fac maine cica daca am timp,si cu permisu am niste probleme,dar se rezolva.
              pana acum parca aveai la varsta 16 ... sau mi se pare ?) sau 18 ? gresesc ?
              pune folie pe ea .. schimba grila .. daca vrei si dupaia pe la interior ceva daca vrei si nu o vinzi ..
              oricum folia neaparat .. si daca se poate pune si pe fata chiar daca nu`i bine .. asa mai inchisa ;)
              Its just a car ...

Comment

• Aveam 18 nu 16 ) in 2 am implinit 19....iti dai seama ca i-as mai face cate ceva la masina,dar se vinde

sigpic

Comment

• Multi inainte .. scz-ma ca am gresit .. poate ca va continua noul proprietar bafta
                  Its just a car ...

Comment

• Mersi..nu-i nici o problema.
                    da..cine stie poate va continua noul proprietar...eu i-as mai fi pus niste folii,un cip,evacuare,si ceva la interior...pe moment nu stiu ce...
                    sigpic

Comment

• salut!

Prea beton a iesit acest logan !L-am vazut la 4tdays ROMEXPO ..si mi-am zis in gand "bai nenee GGD2?" Va dati voi seama la ce m-am gandit si dc am zis asta ;)) dar prea criminal am un lucru si parerea mea de zis ma supara pleoapele vopsite daca erau negre erau ok sau culoarea masinii dar cu flacarile acelea .. BAfta la vanzare si masina e prea frumoasa o sa ai un VIDEO BONUS de la mine si cei ce comenteaza de rau de aceasta masina sunt invidiosi !
                      Last edited by crististreulea; 22 May 2008, 12:20.
                      :dirol:Decat sa beau si sa conduc....mai bine fumez si Zbor!:dirol:

Comment

• Mersi omu ma bucur ca iti place...
                        da te cred ca te-ai gandit asa " GGD2" dar eu nu am si nu am avut nici o legatura cu GGD ,nici nu-i stiam masina, cand am pus eu barile astea...oricum barile astea nu`s unice,deci ma repet ca sa nu inteleaga cineva altceva>>nu e copie.masina pentru mine este unica si nu am copiat pe nimeni cu nimic.

Ps..asteptam videoul

Salut
                        sigpic

Comment

• Normal ca e unica .. pt tine ..la fel si masina mea si a lu altu` mi se pare normal
                          oricum e frumoasa .. daca e ca a lu ggd ce`i ? sunt doua nu cateva mii exact la fel
                          bafta ..
                          Its just a car ...

Comment

• Te corectez...nu e la fel ,numa bara...dar acuma am observat ca el si-a dat jos tot tuningul de pe ea si o modifica la Prostreet .oricum bafta lui si sa vedem ce iasa...

On Topic >>
                            Attached Files
                            sigpic

Comment

• Arata super capota !
                              http://www.signaturebar.com/uploads/images/1864.jpg

Comment

• Mersi ;)
                                On topic>
                                Attached Files
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google