AR55HAM -u [Castigator campionat "Cel mai tare exterior level 3"]-2008

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• M-a spart culoarea la masina ta. Bafta la vinzare. La cit ai bagato?

Comment

• m-ai spart....

am ramas profund impresionat de cum arata masina.... Cred ca ai investit......Destul. O sa-ti iau adresa de mess... FELICITARI! E cea mai reusita pe care o vad....Parerea mea , cu toate ca ti-ar lipsi o toba centrala gigant.....
      sigpic

Comment

• Mersi mersi ,ma bucur ca iti place.
        De investit nu mai investesc in ea fiindca o vand.
        Da-mi un PM cu adresa ta de yahoo messenger daca vrei,ca eu am un id de imi Cenzureaza forumu ) ,ca cica e reclama la alt site
        sigpic

Comment

• Dupa ce am vorbit cu Cristi_XP m-am hotarat sa-mi pun si eu ca si el
          leduri albe (mai tari) la angel eyes,a mai spus ca lui i le monteaza Seba.
          Ce zici Seba,m-ai putea ajuta si pe mine candva?
          sigpic

Comment

• Ti-am vazut masina la ******* days la romexpo,si arata super misto,mi-a placut si sper ca urmatoarea masina sa o tunezi si mai belea

Comment

• Mersi
              La 4 tuning days? atunci in 15-16 martie?
              Apropo..Ma duc si acuma in 15 IUNIE la Oradea la expozitie
              . Eveniment organizat de COX si WestSideRacers.
              sigpic

Comment

• Sa ai noroc, sa vi cu premii de acolo Am vazut masina la Felix.. E.. Foarte tare frate

Comment

• Si pana la urma o vinzi sau deja ai vandut-o???
                  sigpic
                  The MVP

Comment

• Inca nu am vandut-o.
                    @Funky : mersi mersi frate si mie mi-a placut MCV-ul tau
                    si avatarul tau e....Sweet:P
                    sigpic

Comment

• Imi pare rau de jante si culoare, insa deja lumea tuningului nu prea se mai da in vint dupa tona de fibra.

Mie imi plac jantele, culoarea si pictura de pe capota

Nu-mi plac spoilerele si pragurile care sunt turnate strimb si montate si mai strimb. Acum stiu ca o sa mi-o fur de la fanii tai si o sa-mi aud vorbe ca-s invidios, dar asta nu ma impiedica sa imi dau cu parerea.

Felicitari pt munca depusa, felicitari pentru aparitiile pe la expozitii, succes in continuare. Ai un + si de la mine
                      _
                      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Dsign Mersi fain. Apreciez ca spui sincer ce iti place si ce nu. Mie unu imi place asa cu spoilere.I-a schimbat total aspectul.Si eu zic ca nu e nimic stramb.
                        Numai bine;)
                        sigpic

Comment

• Am vazut masina live la intalnirea de la Felix , se vede ca ai investit mult si cu cap in ea, imi place paintul de pe capota masina arata traznet !!!!!

Comment

• Aspectul s-a schimbat clar. Ideea e ca eu sunt antifibra de cind am avut spoiler de la Pilot facut dintr-o fibra grea si subtire. De atunci nici nu vreau sa vad asa ceva pe masinuta mea.

Strimbaturile se vad cu un ochi avizat (am fost consilier intr-un atelier de tinichigerie, am invatat destule pe acolo)

E un show la noi in Bucale we asta, nu vii? Macar ca vizitator.
                            _
                            B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• @N`asu : Mersi parca am stat de vorba,la felix,nu ?
                              @Dsign: Depinde unde e facut spoileru.Ale mele au fost facute in Arad la Hot Tuning.
                              Sunt foarte rezistente. Vezi cu cateva pagini mai sus ce am patit.
                              Sa stii ca si eu lucrez la vopsitorie,si nu vad strambaturi sau ce zici tu,nici altii nu au precizat acest lucru.
                              nu ajung la bucale, dar o sa ajung in 15 la Oradea.
                              sigpic

Comment

• Am facut un filmulet pe youtube
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google