M-a spart culoarea la masina ta. Bafta la vinzare. La cit ai bagato?
AR55HAM -u [Castigator campionat "Cel mai tare exterior level 3"]-2008
Collapse
X
-
m-ai spart....
am ramas profund impresionat de cum arata masina.... Cred ca ai investit......Destul. O sa-ti iau adresa de mess... FELICITARI! E cea mai reusita pe care o vad....Parerea mea , cu toate ca ti-ar lipsi o toba centrala gigant.....sigpic
Comment
-
Imi pare rau de jante si culoare, insa deja lumea tuningului nu prea se mai da in vint dupa tona de fibra.
Mie imi plac jantele, culoarea si pictura de pe capota
Nu-mi plac spoilerele si pragurile care sunt turnate strimb si montate si mai strimb. Acum stiu ca o sa mi-o fur de la fanii tai si o sa-mi aud vorbe ca-s invidios, dar asta nu ma impiedica sa imi dau cu parerea.
Felicitari pt munca depusa, felicitari pentru aparitiile pe la expozitii, succes in continuare. Ai un + si de la mine
Comment
-
Aspectul s-a schimbat clar. Ideea e ca eu sunt antifibra de cind am avut spoiler de la Pilot facut dintr-o fibra grea si subtire. De atunci nici nu vreau sa vad asa ceva pe masinuta mea.
Strimbaturile se vad cu un ochi avizat (am fost consilier intr-un atelier de tinichigerie, am invatat destule pe acolo)
E un show la noi in Bucale we asta, nu vii? Macar ca vizitator.
Comment
-
@N`asu : Mersi parca am stat de vorba,la felix,nu ?
@Dsign: Depinde unde e facut spoileru.Ale mele au fost facute in Arad la Hot Tuning.
Sunt foarte rezistente. Vezi cu cateva pagini mai sus ce am patit.
Sa stii ca si eu lucrez la vopsitorie,si nu vad strambaturi sau ce zici tu,nici altii nu au precizat acest lucru.
nu ajung la bucale, dar o sa ajung in 15 la Oradea.sigpic
Comment
-
Am facut un filmulet pe youtube
sigpic
Comment
Comment