Mersi fain
AR55HAM -u [Castigator campionat "Cel mai tare exterior level 3"]-2008
Collapse
X
-
E de vis dar tipa dupa folie
ar merge un eleron foarte finutz in spate si unul pe luneta (cum au astia la Dacia)
Bafta si ai grija de ea , in special de vopseaua aia scumpa
Comment
-
Originally posted by Norby89 View PostMersi, dar nu este stiker pe capota,ci e facut cu aerografulDon't ride faster than your Angel can fly!
Comment
-
Sti ce cred eu .......... Poate o fi aerograf...... Sigur este masina lui dar si mai sigur sunt ca poate sa dea raspuns el si ca nu esti tu avocatul lui
si in al 2 lea rand ar trebui sa fie mandru ca are aerograf beton si toata lumea spune ca e autocolant
nu mai posta mirc!Last edited by Seba; 26 June 2008, 15:17.Don't ride faster than your Angel can fly!
Comment
-
Gandeste-te ca a participat la multe intalniri LoganClub si ca extrem de sigur lumea ia admirat capota, a fost chiar si la salon auto si daca era autocolant un roman "l-ar fi dat in gat". Nu, nu sunt avocatul lui ... dar el nu este online acuma si doar vroiam sa te fac sa intelegi ca nu este autocolant ( faptul ca ar fi copiat desenul de pe un autocolant este cu totul si cu totul alta treaba ).
Comment
-
NU este autocolant. E AEROGRAF si e facut de maica-mea.Si daca e sa te interesezi un aerograf din asta iti ajunge cam la 500 euro MINIM .
Stropitoarele nu le-am avut la tuning days ca le-am pierdut cand le-am dat jos.Ce ai fi vrut sa imi vopseasca si stropitoarele ????Nu stiu cum poti confunda un aerograf ca al meu cu un vinyl ieftin????sigpic
Comment
-
Si s-a facut sticky
PS. Sambata o sa fiu prezent cu HAM-u ,la TIM Tuning Show locatia Sellgros.Attached Filessigpic
Comment
Comment