AR55HAM -u [Castigator campionat "Cel mai tare exterior level 3"]-2008

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

apropo...Vasile esti cumva gen din ala ciudos? ... nu am sa vin niciodata daca asta vrei.ai vreo problema ca am un logan modificat si personalizat sau ce?daca vrei,ti-am zis nu o sa vin cu ea la nici o intalnire daca eu nu am loc acolo.

si inca o data mersi pentru aprecieri;)
    Last edited by Cristi_Xp; 29 February 2008, 22:22.
    sigpic

Comment

iti zic eu imediat cum te agiti tu acuma... )

inceraca sa citesti cu atentie ce scrie bubu, e un om de milioane asa ca nu iti dau voie sa te legi asa de el , nu a zis nimic de rau de tine doar tu ai inteles gresit. Incearca sa citesti cu atentie ce scrie el

Sper sa ne vedem pe la intalniri si sa sti de pe acuma ca de eram invidiosi ne luam bemeveuri nu logane !
      sigpic

Comment

Am citit si eu postul lui Bubu_vasile si pot sa afirm cu certitudine, la fel ca si Evo, ca ai inteles/citit tu gresit ce a scris Bubu. Pur si simplu a facut o gluma, pe care tu ai interpretat-o gresit.

Si, stai linistit, esti binevenit la intalniri, nu trebuie sa iti faci probleme, oricum scopul nostru final este sa formam o comunitate bine inchegata de Loganisti si nu numai

Stima.
        Last edited by MAVERICK_SS; 1 March 2008, 00:42. Reason: Completari ulterioare
        sigpic

Comment

o sa urmeze cat de curand niste pleoape,si am sa fac ceva cu sigla Dacia, tamburii spate o sa le vopsesc,poate si in fata ceva.
          sigpic

Comment

superba masinuta !! ceea ce nu-mi place ar fi oglinzile care trebuiau si ele vopsite si grilajul din fata...ori schimbat cu o plasa, ar trebui coborata si nu-mi place bara spate !!! Un eleron ar da foarte bine,bineinteles vopsit cameleon in rest e criminala...la ce pret sunt gentile si de cate sunt??succes in continuare!!

Comment

mersi la fel. jentile sunt pe 16 .le-am cumparat cu 500 euro. m-ar tenta si un eleron in viitor da.si cu oglinzile vad eu ce pot face.
              Last edited by crististreulea; 2 March 2008, 20:18.
              sigpic

Comment

ai schimabt si cauciucurile?le-ai trecut si in talon sau nu prea vede nea politist si la rar...ciocolata
                Last edited by crististreulea; 2 March 2008, 20:19.

Comment

da normal ca am schimbat cauciucurile. acuma am : 205X50X16 .
                  sigpic

Comment

• Salut frumoasa masina imi place cum ai facut-o sa o stapanesti sanatos.Am inteles ca ai pus jenti de 16 pe ea , ai pus si arcuri sau suspensi sport ? sau sunt alea stock ?
                    Bart: I am through with working. Working is for chumps.
                    Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

• mersi pentru aprecieri.
                      deocamdata sunt alea stock.
                      sigpic

Comment

• Poimaine pun pleoape si ceva actibild cu Hot Tuning (cei ce au facut spoilerele) pe emblema Dacia. Si o finala de toba faina (zic eu ) ;)
                        sigpic

Comment

• Niste mici sugestii...Sper sa nu te deranjeze...:
                          -in loc de grilajul cu stema dacia pune plasa...
                          -oglinzile ar merge si ele vopsite..Dar cred ca e cam greu....
                          - iar tamburii eu zic ca ar merge vopsiti ceva cromat...Cum sunt spitele de la jante....

apropo...Arata marfa masina.....Sincer...La inceput...Fara vopseaua asta...Kitul nu prea se prindea de restul masini...Dar cu noua culoare arata "futere" ....Super misto... ...Ai un logan original ;)
                          0.9 tce SL plus

Comment

• Mersi fain ;)
                            Tamburii le vopsesc.
                            cu oglinzile nush cum fac...inca nush ....
                            eu am zis sa nu pun plasa ci sa acopar stema dacia cu o eticheta pe care scrie Hot Tuning ,adica firma care mi-a facut body kit-u.
                            sigpic

Comment

• Frumoasa ... ai grija de ea !
                              LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
                              LOCUL2 140.1dB-LOCUL2 Mini1000 141.9dB (newCID)
                              LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google