In curand am de gand sa-i fac Chip Tuning,si la interior ceva,folii,,,,.ce imi recomandati pentru interior?Piele?Sau?Ca nu prea merg scaunele alea cu exterioru ce-l am.
AR55HAM -u [Castigator campionat "Cel mai tare exterior level 3"]-2008
Collapse
X
-
Jesus:o :| cati bani ai bagat omule pana acuma ? Ce versiune ii ca nici nu imi mai dau seama? Misto oricum..LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Pentru interior cum am eu .. o sa pun o poza la mn la my ride tapiserie textil de mertz (exact materialul ala) si pe margini piele caliate ... 6~7 mil fata spate; o sa pun o poza; mi se pare ca si din cele prezente se vede asa ochiometric cate ceva ..
alte sfaturi ... arcuri+amortizoare(daca ai drumuri bune)
am mai zis undeva ... daca farurile/stopurile erau negre si nu cromate era super
tinichelele cromate nu prea au ce cauta ... strica tot paintul si aerograful
remaparea ... si ... idei sunt ... bani sa fiesigpicMy ride
Comment
-
Norby, imi spun si eu o parere ca am uitat sa-ti zic la Sannicolau. Eu zic sa-i pui niste jante pe 17, de preferat OZ Anniversary si ii vei schimba total aspectul. Dupa jante vezi si tu de niste arcuri sport (in principiu Eibach pt ca nu coboara asa mult masina si la jante pe 17 sunt ideale)sigpic
Comment
-
Si iti cumpar io astea ce le ai ...la juma de pretz ...sa fie bine pentru toata lumea
P.S. bah si cat mintzi, mie imi ziceai k nu ai nici un ban. De abia daca faci rost de bani de un chiptuning si aici pe forum o dai in tuning de mii de euro ...pffff ...data viitoare nu mai strig dupa tine cand te vadLast edited by grassu; 1 April 2008, 17:38.
Comment
-
Originally posted by raduprov View PostNu stiam ca , daca ai piele tine rece .. dar vara stiam ca e cald .. mai ales daca e neagra :|
care ar fii alta optiune wizard24 ?Eu as zice ca merita ..:>
eu am zis ce am vazut la alti,acuma depinde de norby ce vrea sa-si puna in masinasigpic
Comment
-
Grassule ce surpriza placuta mi-ai facut azi cand m-ai dus cu masina.numa aud in spate mii de wati te doare la banana.la fel si cu foliile,ce sa mai..oameni cu relatii :P
apropo cu interioru am rezolvat-o (momentan) revin cu poze maine,pana atunci am sa zic asa in mare.huse,presuri dinalea aluminiu look,cap schimbator si husa schimbat,pedale sport.
mareom,nu ma complic cu jante 17 ,e bine asa mersi oricum si da cred ca ar sta bine.
KeanuRev: scrie pe la inceputu topicului,dar asa in mare vreo 3000 eu .sigpic
Comment
-
Arata ca nuca in perete husele alea ieftine de taximetristi pe ea !Sorry ca am zis-o asa...masina e ok la exterior si sonorizarea e cat de cat ok dar interioru la-i facut varza!Nu se potriveshte nimic cu nimic si ai vreo 3-4 culori in ea care garie la ochi ;))
Nu iti scriu asta cu rautate dar na e o parere si poate iti mai vin si alte idei acum :P
daca mai ai ceva vopsea de la exterior ai putea vopsii bordu si daca ai garaj pielea e o solutie buna dar un galben spre auriu ceva nu rosu ;)Last edited by Cristi_Xp; 2 April 2008, 19:05.
Comment
Comment