AR55HAM -u [Castigator campionat "Cel mai tare exterior level 3"]-2008

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

eeeeeee...eu am fost primu domne, ai naibii nenorociti mi-au furat ideea
    vai lume ce au facuuuuuuut
    cand tunezi un logan prost sa fii sa crezi ca nu mai apare unu ca al tau, vrei unicitate ia naibii o masina veche dar jmechera si tuneaza la ea pana-ti iese pe ochi daca ai pretentia sa fii unic, si unicitate pe 2 lei nu se face, asta ca idee.
    in plus, e urata ca toti dracii bara, cum pana mea sa umpli un logan in halu asta ce e ...avion?

Comment

poti da jos emblema de 1.4mpi.eu am dezlipito.sti cum e toti tarani care o vad:a e doar 1.4. slab.
      care criticati masina eu zic sa puneti poze cu masina voastra.daca e mai smechera ok dar faceti si o poza la talon si buletin sa vad si eu.
      Last edited by crististreulea; 28 November 2007, 01:08.

Comment

suru, tu consideri tuningul facut cu cap din moment ce a pus spiolerele alea mari ca dragu si sta cu capace pe jante?
        nu conteaza daca ai sau n-ai masina mai jmechera, daca ai sau n-ai buletin, e vorba aici de minte/gandire, o chestie obscura pe care majoritatea baetasilor cu masini tunarite nu prea o au/stiu sa o foloseasca astfel ca ajungem la cazul de fata, o masina de 8 mii de epuroi spoilere venite dp eu stiu ce monstrude masina, si un baetas al carui tatic are firme in strainatate
        cred ca stia ce odrasla are la usa si decat sa-i cumpere o masina de 20.000+ de euro si sa o umple cu plastic si fibra a preferat sa-i ia un logan)

Comment

in tunning se pot cumpara masini de 1-2000euro si baga 10.000e sau mai mult in modificari.
          exemple pot da multe.
          este un tigra in tm cu 10000e investiti in motorizare si arata la fel ca altele din exterior.
          fiecare pune ce vrea si ce-i place pe masina.
          visul meu e de exemplu un logan de 200cp care sa aibe in spate emblema de 1.4mpi si fara tunning exterior doar motorul de 2.0

Comment

@RSX: te-ai gindit o clipa ca omul a ramas fara bani? in locul capacelor o sa creasca si jante cu cauciucuri in viitorul apropiat... iar cele 2 firme a lu' taticu se vede de la o posta ca e sarcasm.
            gata, pina aici, ramineti ontopic!
            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

esti tare,sa o stapinesti sanatos si sa nu ai probleme cu ea
              Last edited by crististreulea; 8 December 2007, 18:57.

Comment

Originally posted by suru
                poti da jos emblema de 1.4mpi.eu am dezlipito.sti cum e toti tarani care o vad:a e doar 1.4. slab.
                chiar acuma e la vopsitorie..o sa dau jos toate emblemele..dupa sarbatori e gata.vopsea cameleon Mystic....si paintbrush pe ea facut de maica.meao sa vin cu poze la anu..pana atunci sarbatori fericite

si chiar dupa vopsit urmeaza jante,interior,poate ceva la motor,ceva suspensie sport...
                Last edited by crististreulea; 24 December 2007, 11:44.
                sigpic

Comment

ma am tot incercat sa tac,dar vai ca incerci sa prostesti lumea pe aici asa pe fata.
                  pai sa-ti zic eu cum sta treaba:
                  - aia de ti-au copiat bara nu stiu cum au reusit,dar au copiat-o destul de prost;cred k au terminat in cateva zile masina sau sunt niste incepatori (poti s le spui chestia asta din partea mea). am incercuit ceva care la mine pe bara nu cred ca o sa gasesti. macar daca nu a fost bara dintr-o bucata,puteai sa scoti emblema aia (chiar da mai bine).
                  - proiectoarele,nu stiu unde bateau la tine,dar pun pariu ca bateau ca la mine, doar stanga si dreapta si in fata faceau o mare pata de umbra. nu e nici o problema,nu trebuie sa-ti fie rusine ca asa bat proiectoarele la toti care au modelu asta de bara; am vorbit cu unu cu un opel si cu unu cu un seat.
                  bafta in continuare si vezi ca bara mea nu mai exista,deci poti spune ca ai ramas siguru cu bara asta ... sau mai bine nu mai spui; stiu eu de ce si daca vrei iti povestesc si tie,dar nu aici ca e mai bine!
                  Attached Files
                  http://i27.photobucket.com/albums/c184/ggd_87/Sign.jpg
                  : 0722.526.317 0765.488.804

Comment

pai de ce?nu mai e cel mai super mega tare kit de tuning ?
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

ba da. ca tocmai din cauza asta l-am facut si l-am tinut 1 an jumate. dar stii cum e,te mai plictisesti de unele chestii,iar eu cand mi-am facut kit-ul nu mai erau masinii facute,acum e full tara de bara ca aia.
                      si plus de asta cei care mi-au facut mie kit-ul nu au facut o copie asa ieftina.
                      Last edited by crististreulea; 4 April 2008, 23:14.
                      http://i27.photobucket.com/albums/c184/ggd_87/Sign.jpg
                      : 0722.526.317 0765.488.804

Comment

@ggd: da` acuma sincer... te`ai gandit vreodata ca asa o vrut sa fie bara din start si nu o incercat nimeni sa o copieze pe a ta ?! Imi pari cam "lame" la fazele astea, sfatul meu e sa incerci sa te maturizezi...
                        Last edited by Cristi_Xp; 20 December 2007, 20:55.

Comment

eu am vazut bara aia pe opel astra...si banuiesc ca mai era si pe alte masini...
                          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

ggd acuma p`bune , tie ti ciuda ca are bara facuta sau nu dupa a ta ?? .. eu inteleg ca fiecare cu gusturile lui da daca omu si`o facut`o asa cum o vrut el lui sa ii placa
                            Last edited by Cristi_Xp; 22 December 2007, 18:17.
                            frate..cand i`am dat a2-a ..si am pus`o de`a latu ...Drift nu alta !!!

Comment

parca am mai zis o data sau de 2 ori.nu-i bai.ma repet.....
                              eu nu am copiat pe nimeni..omul de la tuning mi-a aratat multe modele de spoilere si eu am ales-o pe asta ca e frumos.nici eu nu am stiut ca o fi inca 1 model ca si al meu....asta este...bafta la toata lumea.
                              Last edited by crististreulea; 28 February 2008, 20:48.
                              sigpic

Comment

cred ca am zis ca o sa pun ceva poze cum e masina,dar acuma n-are rost ca e la vopsit.sper sa termin in februarie...si sa-i pun si jentile...o sa revin atunci cu poze...bafta
                                Last edited by Cristi_Xp; 31 January 2008, 07:21.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google