AR55HAM -u [Castigator campionat "Cel mai tare exterior level 3"]-2008

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• da norby binenteles ca omologate si Llumar
    ti-as recomanda sa astepti pana vine vremea buna, sa se incalzeasca...si eu tot la ei am fost si is multumit cum leo montat

Comment

• va multumesc pt.sfaturi ;)
      sigpic

Comment

• norby vezi ca in tm is vreo 2 firme cu niste oferte faine ! 350 ron ...folii lumar pe luneta si cele 4 geamuri ...bineinteles cu tot cu omologare ! cred ca una din firme se numeste car glass ...din cate imi aduc eu bine aminte ! oricum poti sa le pui si acum ...ca unele firme baga masina in garaj .......acolo lucreaza la caldura si au si cuptor unde ti-o pot baga ! si lucreaza foarte fain !
        sigpic

Comment

• inteleg. pai o sa vin in Timisoara cred,daca zici ca e la oferta
          Dar din pacate e cam criza si inca nu am banii astia, caci din pacate se apropie loganu de 60.000 km si o sa trebuiasca sai fac distributia,schimb de placute si schimb ulei +filtre , + ITP -u
          sigpic

Comment

• misto de tot, e bine totusi ca ai unde sa te joci. masina ta merita asta din plin...BAFTA...
            "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

• foarte frumoasa masina ...
              L.E cu body kit`u ce ai facut ? ...

P.S ia uitati`va in spate la ultima poza ... traileru incarcat cu Duster :p ...

Comment

• Aoleu de cand nu am mai scris aici .
                Masina am vandut-o de mult.
                De atunci am avut un golf 3 sport , un audi a6, un opel calibra, acuma am un bmw 520i din 91 , si peste 2 saptamani imi cumpar bmw 525 din 99

AR55HAM acuma e AB99DDT !
                i-o mai facut omu cate ceva la care e loganu acum, cum ar fi xenon, alte lumini la bord , folii , alte jante fiindca eu iam vandut-o fara jante si mai cate ceva din care nu-mi mai aduc aminte.
                Attached Files
                sigpic

Comment

• ce urat arata

Comment

• pfff.....ce a fost si ce a ajuns

Comment

• is this the life....asta e
                      sigpic

Comment

• kitul nu i l.ai dat sau cumva nu il mai are?
                        vorba lui Cristyano: ce a fost si ce a ajuns...
                        sigpic

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google