aha ....deci cade zvonul ca ar costa 2000 euro vopsirea unui logan
AR55HAM -u [Castigator campionat "Cel mai tare exterior level 3"]-2008
Collapse
X
-
2000-3000 de euro costa la dealer o vopsire completa.
Comment
-
suspensie sport nu ii pui ?sincer...tipa dupa una
iti vand eu arcurile mele numa sa nu o mai vad asa )Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Superba masina, imi place tot la ea dar sincer nu prea imi place spoilerul spate in rest e bestiala.Sa ai grija de ea.Nu vii si tu pe 15 martie sa ti prezinti masinuta ?Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
ba da.o sa ajung in Bucuresti la expozitie ,asa se pare.
ps.arcuri am sa-i pun dar nu vreau sa o las mai jos de atat.doar sa fie mai rigida,si sa nu mai fie asa moi arcurile. ce parere ai Cristi?se poate asa?sa nu o las ma jos de atata k unde stau eu e rau drumu si noa,n-as vrea sa dau cu eaLast edited by crististreulea; 28 February 2008, 21:02.sigpic
Comment
-
mersi;).chiar o sa am foarte mare grija de ea.Last edited by crististreulea; 28 February 2008, 21:02.sigpic
Comment
-
Ar arata mult mai bine cu niste suspensii sport dar trebuie sa umblii precum un fulg cu masina nu de alta dar e pacat sa-ti strici spoilerele.Ar fi un avantaj suspensiile reglabile dar sunt si mai scumpe.Sa auzim numai de bineFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
grassu: sunt in asentimentul tau cu portocaliu, la fel si cu roz'ul (si stiu ca io dat prin cap la norby sa o faca roz... eu desenam bomboanele) ... sa nu mai vorbim ca spatele l-am vazut si prin arad la o gramada, si ... ce sa mai vorbim, e clasica masina deja
sorry norby... luna viitoare bag-o la modificat ca deja e ... veche ... te ajutam noi numa vino cu ea la intalnire (evol e primul cu spray-ul in mana, iar indicatiile le da tavi)
in alta ordine de idei asteptam sa se faca vreme buna sa ne pozam fataurile la tine in paintbrushCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Originally posted by bubu_vasile View Postgrassu: sunt in asentimentul tau cu portocaliu, la fel si cu roz'ul (si stiu ca io dat prin cap la norby sa o faca roz... eu desenam bomboanele) ... sa nu mai vorbim ca spatele l-am vazut si prin arad la o gramada, si ... ce sa mai vorbim, e clasica masina deja
sorry norby... luna viitoare bag-o la modificat ca deja e ... veche ... te ajutam noi numa vino cu ea la intalnire (evol e primul cu spray-ul in mana, iar indicatiile le da tavi)
in alta ordine de idei asteptam sa se faca vreme buna sa ne pozam fataurile la tine in paintbrush
Originally posted by Florian87 View Postf frumoasa masina... ce diferenta intre pozele de acum si primele(zici ca e alta masina). sa o stapanesti sanatos si sa o vedem live in bucharest.
Originally posted by grassu View Postsa`si puna si arcuri si suspensie sport ...ca are norbert bani ...zi`le norby !!
si vezi ma ...bine ca nu ti`ai facut`o portocalie ....ca atunci se gasea vreunu sa zica ca il copiezi si ca nu e unicatsigpic
Comment
Comment