Chestia cu plasa tine de gustul tau..unora le place altora nop...poate ar fi aratat bine daca ai fi vopsit si grilajul ala negru in culoarea masini...(sau sa-i fi pus o grila din plastic in romburi..am vazut ca au aparut si din astea..)..dar arata bine si cum e ea...mie sincer nu-mi plac liniile cromate de la grila.dar cand m-am uitat la o poza din profil,la tine arata misto in combinatie cu jantele..bravo..faina masina..originala..dar nu vreau sa ma gandesc cati bani mi-ar trebui sa o fac si eu ceva de genul asta..
AR55HAM -u [Castigator campionat "Cel mai tare exterior level 3"]-2008
Collapse
X
-
Hai sa traiesti ... mi-a placut pozitzia pe care o aveai la expo ... langa totzi cameleonii acolo in pavilionul 2 ... super masina
Comment
-
Originally posted by CAnnabYS View PostHai sa traiesti ... mi-a placut pozitzia pe care o aveai la expo ... langa totzi cameleonii acolo in pavilionul 2 ... super masina
Originally posted by ct-07-apv View PostFelicitari ca ai reusit sa expui masina. Succes in continuare
Originally posted by B-64-MVP View PostFelicitari ham-ule pentru aparitia ta la bucuresti !!! Tot asa ;) !!!
Originally posted by mareom View PostFelicitari si din partea mea pentru masina ta si pentru participare. Chiar vorbeam cu un var de-al meu care a fost la Romexpo si mi-a zis ca era acolo un Logan foarte frumos aranjat cu numere de AR
Originally posted by Ionut TWY View PostArata bine. Mult succes in tot ceea ce faci si de acum incolo!sigpic
Comment
-
-
Frumos ce pot spune altceva decat sanatate si sa ai grija de masinuta.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
Comment