AR55HAM -u [Castigator campionat "Cel mai tare exterior level 3"]-2008

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am vorbit cu cineva si m-ar costa vreo 1000 euro sa imbrac tot interioru in piele.scaune,bord,tavan,fete usi. ce culoare ar merge?El a zis crem...eu zic ca ar da bine portocaliu..sau negru..sau o combinatie cu ele.da nush daca pun piele....
    sigpic

Comment

• Norby,sincer acuma mie nu imi plac presurile cele de aluminiu(alea nu mi le plac in general)si husele,deci husele alea in cateva luni o sa ti se faca varza,am vazut pe alte masini huse din astea "flames" care au inceput sa crape si sa se stearga sa se faca varza intr-un cuvant!Acuma vezi tu cat de mult le ti,dar na daca ai ocazia sa le schimbi,bine acuma depinde si cum iti permite buzunarul,
      sigpic

Comment

• Originally posted by wizard24 View Post
        daca ai ocazia sa le schimbi,bine acuma depinde si cum iti permite buzunarul,
        idei ...sfaturi....spune...sau am vazut huse dinalea mai scumpe si mai simple..alea cred ca ar da bine.
        sigpic

Comment

• Originally posted by ar55ham
          Am vorbit cu cineva si m-ar costa vreo 1000 euro sa imbrac tot interioru in piele.scaune,bord,tavan,fete usi. ce culoare ar merge?El a zis crem...eu zic ca ar da bine portocaliu..sau negru..sau o combinatie cu ele.
          Norbi, ai in plan vreo spargere la banca?
          :hippy: ____:smokespliff:______:mamy:

Comment

• Ar fi super o combinatie intre portocaliu si negru.Am vazut pe o Dacie 1310 fetele de la usi cu vinilin portocaliu si manerul,clanta etc cu negru si se vede misto.

Comment

• Pai nu ar arata urat alexgame combinatia intre portocaliu asa gen cum ai pe capota cu negru,iar de husele care le ai acuma pe masina,bune is si astea,daca ai in plan sa schimbi interiorul mai incolo un pic,nu are rost sa tot dai bani pe altele(daca tot ai de gand sa le schimbi)daca le-ai luat ramai cu ele acuma!
              sigpic

Comment

• Originally posted by ar55ham View Post
                idei ...sfaturi....spune...sau am vazut huse dinalea mai scumpe si mai simple..alea cred ca ar da bine.
                Da, sfaturi : daca nu te dadeai pe fese prin Selgros ca vrei neaparat in acel moment huse , si aveai rabdare sa gasim alta data ceva mai frumos si orange ...nu iesea ata de "subcult style" interiorul ,hehe.
                Ata ete
                :hippy: ____:smokespliff:______:mamy:

Comment

• Tare )...uite vezi norby daca nu asculti de mama,se mai intampla si de astea )
                  sigpic

Comment

• Dada..noa lasa
                    sigpic

Comment

• 1000 de euro ?! Material plus manopera ?! Acel "cineva" lucra in domeniu sau doar si-a dat cu parerea din ce a mai auzit si el ??

Comment

• Material plus manopera grassule.dar eu zic ca nu are rost,cum zice wizard,iarna e rece vara e cald probleme alea alea...mai bine o husa super calumea care sta beton.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by ar55ham View Post
                          Material plus manopera grassule.dar eu zic ca nu are rost,cum zice wizard,iarna e rece vara e cald probleme alea alea...mai bine o husa super calumea care sta beton.
                          Sincer ...in vara am vorbit cu cineva care se pricepe si mi`a zis ca manopera e undeva la 500 de euro si eu nu cred ca in 500 de euro iti gasesti pielea necesara pentru tot interiorul ...cu atat mai putin daca o vrei in 2-3 culori ...dar daca tu zici ...eu te cred

Comment

• Norby cit tea costat desenu de pe capota ?
                            sigpic

Comment

• Grassule mie asa mi-a zis unu care e in domeniu.

@Boris: Maica-mea o facut desenu de pe capota.
                              sigpic

Comment

• Mama ta ? si eu vreau .. bafta in cont cu masinuta .. chiar e frumoasa ;) ai grija de ea .si bafta cu permisu
                                Its just a car ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google