AR55HAM -u [Castigator campionat "Cel mai tare exterior level 3"]-2008

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mersi fain
    sigpic

Comment

• F misso masina imi place vopseaua si stikerul de pe capota e interesant dar jantele sunt de 10
      Don't ride faster than your Angel can fly!

Comment

• Mersi, dar nu este stiker pe capota,ci e facut cu aerograful
        sigpic

Comment

• E de vis dar tipa dupa folie
          ar merge un eleron foarte finutz in spate si unul pe luneta (cum au astia la Dacia)
          Bafta si ai grija de ea , in special de vopseaua aia scumpa
          http://img132.imageshack.us/img132/5928/semnaturas.jpg
          Sony/Magnat/Alpine/Focal

Comment

• Stiu ca tipa dupa folie,si cred ca am sa-i si pun...Da am zis ca nu mai bag bani in ea,ca o vand ,dar folie cred ca pun.
            sigpic

Comment

• Originally posted by Norby89 View Post
              Mersi, dar nu este stiker pe capota,ci e facut cu aerograful
              Pai eu ce am vazut la 4 tuning days era autocolant si se cam vede si din poze k nu ai mai pus stropitorile de parbriz si se vede tabla sau dak tu zici k e aerograf bine dar cei de la color tuning il au de vanzare cu 50 lei si poate pe tine te a costat mai mult aerografu

Comment

• Este aerograf ... Uita-te la inceputul threadului, e facut chiar de mama lui.

Comment

• Sti ce cred eu .......... Poate o fi aerograf...... Sigur este masina lui dar si mai sigur sunt ca poate sa dea raspuns el si ca nu esti tu avocatul lui

si in al 2 lea rand ar trebui sa fie mandru ca are aerograf beton si toata lumea spune ca e autocolant

nu mai posta mirc!
                  Last edited by Seba; 26 June 2008, 15:17.

Comment

• Gandeste-te ca a participat la multe intalniri LoganClub si ca extrem de sigur lumea ia admirat capota, a fost chiar si la salon auto si daca era autocolant un roman "l-ar fi dat in gat". Nu, nu sunt avocatul lui ... dar el nu este online acuma si doar vroiam sa te fac sa intelegi ca nu este autocolant ( faptul ca ar fi copiat desenul de pe un autocolant este cu totul si cu totul alta treaba ).

Comment

• NU este autocolant. E AEROGRAF si e facut de maica-mea.Si daca e sa te interesezi un aerograf din asta iti ajunge cam la 500 euro MINIM .
                      Stropitoarele nu le-am avut la tuning days ca le-am pierdut cand le-am dat jos.Ce ai fi vrut sa imi vopseasca si stropitoarele ????Nu stiu cum poti confunda un aerograf ca al meu cu un vinyl ieftin????
                      sigpic

Comment

• Si s-a facut sticky

PS. Sambata o sa fiu prezent cu HAM-u ,la TIM Tuning Show locatia Sellgros.
                        Attached Files
                        sigpic

Comment

• Felicitari Norby!! In ceace priveste TIM TUNING SHOW stai doar sambata si pleci sau ramai si duminica?
                          Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

• Masina arata foarte bine,felicitari proprietarului si celor care si-au adus aportul la acest Logan.Foarte frumos!Mult succes in continuare!
                            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Si ce ai cistigat tinere din partea organizatorului?
                              sigpic

Comment

• Felicitari pt castigarea "best exterior" si bafta la timtuning! Poate reusim cumva sapt viitoare sa schimbam led-urile la faruri
                                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google