Deci .. Frate ... Masina e mult prea tare ... Mult prea reusita ... Cat despre schimbarea motorului .. Te`ar costa foarte mult ... Si .. Pentru discutiile de pe pagina anterioara ... Cum puteti sa ziceti ca e autocolant :| ... Si sincer ... Te admir pentru ce ai facut la masina asta :| ... Bravo ... Si succes in continuare ...
AR55HAM -u [Castigator campionat "Cel mai tare exterior level 3"]-2008
Collapse
X
-
La masina asta nu se merita motor puternic. Ori o faci de curse si arunci tot vagonul ala de fibra de pe ea, ori o lasi asa si ii imbunatatesti mereu aspectul. Dupa parerea mea, lucreaza in continuare pe aspect, pentru ca se pare ca ai gusturi fine (ai cistigat atitea premii), pentru ca un motor puternic te va obliga sa montezi o suspensie coborita si intarita, ceea ce nu cred ca se va intelege bine cu soilerele tale...
Spor la munci.
Comment
-
-
-
este superba masina imi place cind este facuta cu cap sa o stapinesti in continuare
Comment
-
ia sa mai postez si eu ,ca nu am postat de mult....un mic accident am avut....sa dea caldura si o repar/revopsesc aripa fata, o usa , si bara spate k ii cam varza(ma refer la bara spate k ii cam varza), m-am gandit la folii, tot vara ,si inca la ceva chestii (cum ar fi schimbarea farurilor si stopurilor ce le am acuma cu unele negre!...va mai tin eu la curent . Numai bine
vladymaibine - ai PMsigpic
Comment
-
Ihi am crezut ca ai murit bine ai revenit.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment