AR55HAM -u [Castigator campionat "Cel mai tare exterior level 3"]-2008

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• AR55HAM -u [Castigator campionat "Cel mai tare exterior level 3"]-2008

trebe sa mentionez k inca nu e gata si urmeaza multe alte modificari..de exemplu,jenti Al.,faruri angel eyes cu pleoape,Stopuri clare LEXUS style,portbagaj clean,la motor cate ceva,un Paintjob si multe altele...
    Attached Files
    sigpic

Salut. Bine ai venit pe forum.
    Arata destul de bine, bara fata care e identica ca la GGD, bara spate nu imi place e pre simpla prea dreapta in partea de sus si pozitile albastre....... , spor la jenti etc.
    Dupa parerea mea in tai trebuia suspensie, jenti si dupaia body kit , ca cu suspensie pe strazile din romania......
    sigpic

Comment

arata bine masina,sa o stapanesti sanatos

Comment

Da, arata bine masina, sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Arata bine masinuta ta...I-mi place...Cel mai mult i-mi place bara spate
          Spor la tunarit...Asteptam ceva jante sa vedem cum arata ;)

Comment

bara de fata este ca la GGD parca ... nu?
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Eu zic ca e la fel...da e destul de comuna
              Attached Files
              sigpic

Comment

E misto masina BRAVO si spor la treaba in continuare.
                Inainte de toate pune jenti, ca arata naspa modificarile aste cu capace de serie.
                CsB
                Ambition 1.6 MPI

Comment

Originally posted by GOLAN91
                  Eu zic ca e la fel...da e destul de comuna
                  sincer nici nu m-am gandit k o sa mai vad Logan cu spoiler k al meu...acuma vreo 2 saptamani am observat si eu Loganu albastru..e fain....al meu e facut la Hot-Tuning Arad.....
                  sigpic

Comment

Originally posted by csb
                    E misto masina BRAVO si spor la treaba in continuare.
                    Inainte de toate pune jenti, ca arata naspa modificarile aste cu capace de serie.
                    stiu...chiar..cine stie ceva jenti faine si de unde cumpar...si ceva poze...pe 15 sau pe 16 sa fie
                    sigpic

Comment

Uite aicea o promotie: http://forum.*******.ro/showthread.php?t=48155 sau http://forum.*******.ro/showthread.php?t=48666
                      Sper sa nu fie considerata reclama...
                      sigpic

Comment

E frumoasa masinuta , sa o fugaresti multi km fara probleme.
                        Referitor la bara fata, parerea mea, e ca i-ar fi stat mai bine cu plasele negre, si mai usor de intretinut. Proiectoarele sunt centrate bine? Cum iti lumineaza?
                        Spor la tunareala in continuare, felicitari pt. masina.
                        , sunt cu ochii pe voi !
                        :thumbsup:

Comment

arata bine masina....dar trebuie neaparat jenti si suspensi....si dupa aizuri si altele
                          Last edited by Cristi_Xp; 7 September 2007, 09:45.

Comment

Arata bine masina,imi place.Spor la tunarit in continuare.Sa auzim numai de bine
                            Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Originally posted by FLORYN
                              E frumoasa masinuta , sa o fugaresti multi km fara probleme.
                              Referitor la bara fata, parerea mea, e ca i-ar fi stat mai bine cu plasele negre, si mai usor de intretinut. Proiectoarele sunt centrate bine? Cum iti lumineaza?
                              Spor la tunareala in continuare, felicitari pt. masina.
                              mersi , si da is centrate cat de cat bine.lumineaza bine.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google