AR55HAM -u [Castigator campionat "Cel mai tare exterior level 3"]-2008

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Atunci este ok, eu aveam impresia, din poza cam asa reiese, ca nu sunt centrate bine, iar faptul ca sunt pozitionate undeva mai in spate, o parte din lumina lor se opreste in bara, lasand lumina sa treaca doar undeva in lateral. Iar in fata masini , central, va fi umbra.
    Cu stima, FLO.
    , sunt cu ochii pe voi !
    :thumbsup:

Comment

Un sfat...jos cu pozitiile albastre,nu de alta da o sa ai probleme cu gaborii
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by ar55ham
        sincer nici nu m-am gandit k o sa mai vad Logan cu spoiler k al meu...acuma vreo 2 saptamani am observat si eu Loganu albastru..e fain....al meu e facut la Hot-Tuning Arad.....
        da,stai linistit ca la asta m-am gandit io acum aproape 2 ani de zile,dar se pare ca unii au lipsa de originalitate. asta e. oricum,sper ca in viitoru apropiat sa ramai singuru logan cu bara asta! ;)
        singura chestie pe care o pot spune eu e ca ma simt mandru,pt ca in momentul cand mi-am facut eu (si cand zic eu,chiar eu am lucrat la spoilere si praguri) nu erau multe loganuri tunate cu alt kit decat cel de la pilot. ;)
        Last edited by Cristi_Xp; 7 September 2007, 09:46. Reason: limbaj mirc
        http://i27.photobucket.com/albums/c184/ggd_87/Sign.jpg
        : 0722.526.317 0765.488.804

Comment

Originally posted by Cristi_Xp
          Un sfat...jos cu pozitiile albastre,nu de alta da o sa ai probleme cu gaborii
          pana acuma nu am avut probleme...
          sigpic

Comment

eu zic ca arata mai bine aia din fatza daca numarul nu ramanea suspendat in aer
            http://mitzah.labrute.fr/
            http://c0nstanta.myminicity.com/tra http://c0nstanta.myminicity.com/sec

Comment

pana acuma nu am avut probleme...
              pastreaza-le cele albe la indemana...in caz ca te opresc le schimbi pe loc
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

sincer nici nu m-am gandit k o sa mai vad Logan cu spoiler k al meu...acuma vreo 2 saptamani am observat si eu Loganu albastru..e fain....al meu e facut la Hot-Tuning Arad.....
                sal ... si eu sunt din arad ... si astept un Logan ... cat te-au costat modificarile pana acum ? ti-au dat si un pret la urmatoarele modificari ? ma intereseaza in primul rand suspensii si bare de rigidizare ...
                Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

frumoasa masina ,spor la tunat
                  in interior ai facut ceva ? ceva poze te rog
                  "cromul este placerea mea"
                  "cui nu-i place , valea"

Comment

suspensia sport costa in jur de 14-15 mil ,arcuri Eibach,amortizoare Bilstein

Comment

mda... inca un tractor cu o tona de fibra aruncata fara cap pe el...

Oameni buni, daca vreti sa faceti ceva util si frumos (masina trebuie sa fie in primul rind utila), incepeti cu suspensia, apoi rotile, apoi fibrareala... Oricum, in cazul de fata gusturile proprietarului in materie de design sunt nule. Cum sa pui pe spatele unui Logan o imitatie de spoiler de Modena? Probabil ca la agatat pe deal la Bolintin merge...

No offence, e cam sorcovita gramada asta de fibra!

EDIT: Sa nu comentez de motorizare, ca n-are rost, probabil de aia dorim un "clean" la portbagaj. Mai mult ca sigur ca avem un "cip", nu-i asa?

A, si suntem in Romania, se zice vopsitorie, nu Paint-Job
                      Last edited by dsign; 18 October 2007, 00:06.
                      _
                      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Originally posted by dsign
                        mda... inca un tractor cu o tona de fibra aruncata fara cap pe el...A, si suntem in Romania, se zice vopsitorie, nu Paint-Job
                        fiecare cu gusturile lor..o modific ca sa-mi placa mie.nu tie..si am de gand sa-i pun cip si evacuare sport.acuma e la paintbrush(airbrush) de aceea am scris paint-job nu vopitorie... da noa fiecare cu comentariile lor..nu ma supar,dar pana la o limita..si va multumesc pana acuma pentru comments si cuvinte de lauda...

Originally posted by [.....:::::G3G3:::::.....
                        Dar tu esti ministru ca aia atati bani sa bagi in masina?
                        esti din sfantu gheorghe?am unchi si verisoara acolo....te inteleg de ce ma intrebi asta...k pe la voi nu prea sunt masini modificate) ,sau ma insel? :P si nu nu sunt ministru .doar taica-meo are 2 firme in strainatete

Originally posted by BRUTUSANF
                        frumoasa masina ,spor la tunat
                        in interior ai facut ceva ? ceva poze te rog
                        in interior acuma incep...vreau sa pun piele,bord cu plasma, dvd. ce am e un schimbator sport...capu ala din metal cu leduri) si Muzica Mtx cu mp3 lg.

am sa pun niste poze maine,adik.azi k e 5 dimineata)
                        Last edited by crististreulea; 28 November 2007, 01:06.
                        sigpic

Comment

Originally posted by SirNenea
                          sincer un mare kitch mi se pare masina asta si fac pariu ca inainte de logan a avut o sorcova de berlina
                          omul a scris tuning in progres.
                          kitch era o bara de cielo sau eu stiu ce abtibilde si antene de piata dar acum na fiecare intelege ce vrea.

Comment

Originally posted by SirNenea
                            sincer un mare kitch mi se pare masina asta si fac pariu ca inainte de logan a avut o sorcova de berlina
                            TI SE PARE BAIATULE...si asta e prima masina...nu am avut alta inainte..si am precizat ca e IN PROGRESS.poate nici nu stii cei aia Tuning si tie ciuda cand vezi o masina modificata oricum nu are rost sa ma cert cu tine ca ma doare undeva ce zici.mie imi place asa cum e..

Originally posted by suru
                            omul a scris tuning in progres.
                            kitch era o bara de cielo sau eu stiu ce abtibilde si antene de piata dar acum na fiecare intelege ce vrea.
                            mersi de suport
                            Last edited by crististreulea; 28 November 2007, 01:07.
                            sigpic

Comment

misto .. pacat ca e 1.4 si putin cam joasa pentru drumurile noastre
                              LOGAN PRESTIGE 1.5 DC 85+ CP

Comment

Ah ...scuza`ti`ma ac ma bag si eu in seama (dupa o perioada destul de lunga in care am lipsit :P) ....tin sa mentionez ca hot tunning din arad au mai modificat un logan pe care e acelasi kit ca si a lui GGD ...si loganu`i modificat daca nu ma insel de aproape 1 an de zile ....doar ca proprietarul e om la casa lui si nu circula toata ziua sa fie vazut de lume si am mai vazut un opel astra cu kitul lui ggd si in timisoara am mai vazut un opel astra combi cu kitul asta ...so ...nu stiu care`i treaba cu originalitatea ?!
                                Last edited by crististreulea; 4 April 2008, 23:11.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google