Ct - 88 - wgr

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ct - 88 - wgr

Salut...

Am masina de 3 luni si deja am facut prima achizitie

urmeaza si pozele
    Last edited by gaby_laz; 20 January 2009, 18:15.
    sigpic

sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara incidente asteptam pozele.....

Comment

e logan sau sandero? stiam ca aveam si sanderoclub... acum nu stiu daca ai si logan... oricum, bine ai venit printre noi ;) sa vedem pozele )
      sigpic

Comment

Originally posted by iamagi View Post
        e logan sau sandero? stiam ca aveam si sanderoclub... acum nu stiu daca ai si logan... oricum, bine ai venit printre noi ;) sa vedem pozele )
        pe sandero club din cate am vazut sunt putini useri si m-am gandit ca daca are cam aceeasi platforma(sasiu, motor, cutie viteze, etc) sa stau pe logan club

[IMG][/IMG]Acuma cateva zile am descoperit ceva la masina mea anume asta[IMG][/IMG][IMG][/IMG]
        Last edited by gaby_laz; 20 January 2009, 18:57. Reason: Automerged Doublepost
        sigpic

Comment

Bine ai venit si sa o stapanesti sanatos!!!!!
          Planuri de viitor?(cu imbunatatirea masinii vreau sa zic)
          aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

bine ai venit. iti zic ceva: cand pui pozele, nu mai incerca sa l emicsorezi. vezi ca exista un modul gestionarea fisierelor sau ceva de genu. te descurci acolo. sau da-mi un pm cu id-ul tau sa imi dai pozele sa le pun pentru tine daca nu stii ;)
            sigpic

Comment

Bine ai venit , sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme !
              b 89 plk

Comment

bine ai venit pe forum, cred ca esti primul sandero la my ride, ce echipare e ?

stai cumva pe soveja la galerii? ca iti vad masina parcata pe acolo
                Loganul Meu !

Comment

nu
                  sigpic

Comment

Originally posted by z1nedine View Post
                    bine ai venit pe forum, cred ca esti primul sandero la my ride, ce echipare e ?

stai cumva pe soveja la galerii? ca iti vad masina parcata pe acolo
                    Este versiunea Laureate 1.4 mpi

Da stau prin peajma, suntem vecini si nu staim?

Planuri penntru viitor ar fi dar deocamdata dunt prins si eu de criza economica
                    Last edited by gaby_laz; 21 January 2009, 22:19. Reason: Automerged Doublepost
                    sigpic

Comment

...mama ei de criza
                      aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

Bine ai venit, cum ti se pare?
                        Criza cat mai scurta si sa revi cu imbunatatiri !
                        Numai bine !
                        http://img229.imageshack.us/img229/8592/sigpic3405.png

Comment

intrebare:

pot avea probleme cu politia din cauza la asa ceva????
                          Attached Files
                          sigpic

Comment

normal,este la exterior si nu ai voie cu asa ceva!din cate stiu eu si pait cu masina unui prieten!ai grija de el!cum se comporta la drum?fata de un logan?stabilitate,confort,consum?
                            "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

Comment

Stabilitatea e cam identica desi este putin mai greu ca loganul, consumul este cam de 7-8 in oras si 5.5 - 6 in afara (cel putin asa arata pe CB ) cat despre confort, e cam lafel la interior ca un logan "face lift" singura diferenta care o pot vedea este ca la sandero boxele sunt in usi iar la logan sunt in spate...

Sunt foarte multumit de el, ma gandesc si la o eventuala remapare.

Aveti ceva sfaturi pro/contra???
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google