Ct - 88 - wgr

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ink o chestie...

Am o problema, cand dau drumu la subwoofer si dau la max imi flicare farurile...(becurile stau fix si legaturile sunt bune).
    cineva mi-a spus ca am bateria slaba dar am masurat-o si e ok (bateria e cea originala de 55 amperi de la DACIA)
    Dati-mi si mie un sfat ce sa fac. Eu unu m-am gandit sa iau un condensator.
    Mai exact un cougar de 1 farad. Astept comentarii.

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
    sigpic

Comment

inainte de asta trebuie sa ne zici ce statie ai ... si la ce dai de mancare cu ea

multa bafta pe drumurile patrieri
      sigpicMy ride

Comment

ai cam dat singur raspunsul, iti trebuie un condensator
        fara linkuri externe in semnatura

Comment

Originally posted by DeLuXe View Post
          inainte de asta trebuie sa ne zici ce statie ai ... si la ce dai de mancare cu ea

multa bafta pe drumurile patrieri
          Statia este un Magnat Ultra 4000 si subwoofertul este un mac audio mp 130 bp.

intrebarea me e urmatoarea dupa ce criterii ar trebui sa imi aleg condensatorul???
          Last edited by gaby_laz; 4 March 2009, 13:46.
          sigpic

Comment

nu ai nevoie neaparat de condensator ... pigoo avea statie cosumator mare mare si amplifica sub si difuri cu ea si nu a avut nevoie ... dar e bine sa fie acolo 1 farad daca iei iti ajunge incearca dietz
            sigpicMy ride

Comment

Misto sandero,sa il stapanesti sanatos si fara incidente.
              PS.Tot asa crapate ai farurile din interior? desi e masina noua cu garantie

Comment

da...

am fost la reprezentanta si culmea, au decis ca nu e din cauza materialelor folosite de ei, asta e... daca atat i-a dus capu... ce pot sa zic. Astept sa mai crape si celalat sa le schimb pe amandoua pe casco .

Ciudat ca pana akuma nu au mai avut probele nimeni ca mine...

ce pot sa spun sunt unicat
                sigpic

Comment

interesanta lumina pusa in spatele grilei..se vede frumos seara...dar ai grija cu politia.. e si albastra... daca era alba... poate se mai trecea cu vederea...
                  Bafta in continuare.Asteptam poze cu masina,interior.
                  sigpic

Comment

Mai ai loc in portbagaj? ai subwoofer,unitate centrala,sursa pc,trusa scule
                    Ai cam multe pe acolo si ingreunezi masina si cei 75cp nu te ajuta prea mult,pierzi la demaraj

Comment

Desi nu sunt fan Sandero recunosc ca imi place dar mai bine Logan,asta este gustul si parerea mea,orcum gusturile nu se discuta.....Frumosi lautarii si imi place si lumina albastra din fata....sa il stapanesti sanatos si fara incidente neplacute.Multi km fara probleme

Comment

Asteptam pozele facuse seara cu noua imbunatatire la capitolul muzica si anume condensatorul

Comment

bravo domne, ai montat tweterele la fel ca mine,sa stii ca cer drept de autor(glumeam)...condensator trebuie neaparat ptr ca bass-ul se mentine mai bine la volume mai mari adica nu se subtiaza dar cheia unui sistem de bass potent va sta in alimentarea acestuia(cabluri f groase)!!! la mine de ex pana sa iau gzpk 50mm 0awg-ul am papat cu cele doua amplificatoare(zdravene rau) un acumulator de 77ah in8 luni asta cu tot cu condensatorul de 1f rf, dupa montarea kitului de50mm 2ani jumate ma tinut tot un 77ah.... concluziile le tragi tu!

Comment

Pana la urma am mers pe US Blaster, mi s-au parut mai ok decat cougar si in loc de 1 farad am luat de 1,2 farazi difrenta prea mare la pret nu e asa ca presupun ca se merita chiar si cu 0,2 farazi in plus.

Pozele vor veni in curand, (am camera stricata ) am incercat sa fac cu telefonul dar e se vede naspa rau ... cum se vede mai jos :
                            Attached Files
                            sigpic

Comment

o sa fie o schimbare sigur...

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google