Asta E Tinerica Mea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

pai asa era si inainte sa schimb jantele si asa am vazut la toate loganele noi

Comment

misto masina!!! sa o ai sanatos!!!
      vroia sa iti zica sa ii schimbi suspensia!!!
      sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Adevarul e ca ar merge niste arcuri sport macar...si o sa ai si un plus de stabilitate...frumoase jante ;)
        1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

arata super jentile sa le stapinesti sanatos ar mai trebui si folie
          Powered by LSS
          http://img444.imageshack.us/img444/7...c127494gif.jpg

Comment

da am inteles acum dar cred ca tre sa mai astepte arcurile mai avem si alte prioritati iar de folie urmeaza cat de curand

Comment

frumoasa masina felicitari este modelul laureate? jantele cat te-au costat ? numai bine
              sigpic

Comment

frumoase jante.
                sigpic

Comment

Originally posted by Laurr_07 View Post
                  frumoasa masina felicitari este modelul laureate? jantele cat te-au costat ? numai bine
                  da modelul este laureat jantele sant wolfrace si au costat 950 lei toate 4 si montajul 95 lei

Comment

Frumoasa tinerica ta.......imi place la nebunie jantele si Mp3-ul,dar si aparatoeile de noroi si protectiile de la aripi.Foarte frumosa.....sa te bucuri de ea si sa nu ai parte de incidente neplacute si multi km fara probleme.

Comment

Salut

Foarte frumoasa masina,facuta cu gust, playerul imi place la nebunie. Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara probleme.
                      Drive safe....

Comment

frumoasa masinuta sa o stapanesti sanatos si traditionalul multi km fara probleme.am si eu una asemanatoare si m-ar bate un gand sa ii vopsesc grila de la radiator aia neagra unde este sigla in culoarea caroseriei.nu prea am vazut la nimeni cu ph2

Comment

Sa o stapanesti sanatos !!!

Primul lucru care vreu sa-l fac la a mea este sa pun manere la portierele din spate la fel ca cele de pe fata,apoi aparatori noroi protectii etc
                          Daca cumva iti place ideia mea si o pui in aplicare te rog sa-mi zici unde ai gasit manerele si daca s-au potrivit
                          Last edited by Chans; 5 March 2009, 15:45.

Comment

Frumoasa masina cat ai dat pe cd player?

Comment

multumesc pentru urari tuturor de manere nu cred ca am sa le schimb playerul lam luat cu 550 dar acum am vazut ca a ajuns aproape 700 lei ca de este criza si cine tre sa plateasca daca nu omul de rand

Comment

Frumoasa masina!Sa o conduci sanatos si cu atentie!Ca sunt multi "baietasi" in trafic.Cum mai zicea cineva aici,si eu am o slabiciune pentru Ph2!Parca are mai multa personalitate,e mai dinamica,mai completa...

P.S.o sa vezi ce mult o schimba foliile!mai ales ca ai ca mine o culoare deschisa,o sa fie contrast intre folii si vopsea...Bafta!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google