Asta E Tinerica Mea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Aparatorile de noroi fata au cumva o tabla? Eu am probat toate aparatorile din Vitan in afara de cele cu tabla ca nu aparusera cand am fost eu si nu se potriveau in dreapta.Trebuiau sa aiba o decupatura mai mare in dreapta fata de cele ph1 si erau si prea inguste roata la ph2 parca e scoasa mai in afara .A mai patit cineva asta sau nu am stiut eu sa le montez.Trebuie desfacut surubul de la aripa petru a le monta??

Comment

@meceanu aparatorile nu au nici o tabla si da tre sa desfaci suruburile de la aripa

Comment

Cam nasol daca trebuie desfacut surubul ca am citit pe site ca se poate sa rugineasca.

Comment

nu are de ce sa ruginesca daca desfaci un surub si il pui la loc am ami avut o masina si au stat aparatorile 3 ani si jumatate si nu a ruginit nimic

Comment

frumos golanu am si eu unu la fel sa il stapanesti sanatos

Comment

vorbesti serios ca ai dat 950 ron p jante wolfrace? te rog, spune-mi si mie de unde ca sunt moartea mea...iti stau foarte bine pe masina...
              sigpic

Comment

frumoasa masinuta, cat au costat jantele?,multi km fara probleme
                sigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html

Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0

Comment

azi am vazut in tecuci-galati jante kormetal cu 1,8 mil bucata

firma se numeste .. Lassa..
                  Last edited by emylogan; 15 February 2010, 22:40. Reason: Automerged Doublepost
                  "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

xxxgeoxxx jantele au fost cumparate anul trecut de la colegul de forum bogyman si atat au costat dar cred ca sau mai scumpit pana acum

ucn jantele au costat 950 ron

Comment

am inteles.mersi. eu nu mai gasesc decat in jur d 300 de euro SH cu cauciucuri p ele, sau noi cam tot la acelasi pret..ma gandeam ca poate a fost o promotie undeva
                      sigpic

Comment

da am vazut ca are la 1100 lei acum jantele cred ca se datoreaza scumpirea de la euro

Comment

masinuta mea a mai primit incalzire in scaune si capace tiranti schimb filtre si ulei abea astept sa vina caldura sa ii pun rotile de vara si sa o scot la drum lung
                          iar butoanele pentru incalzirea din scaune le-am pus intre scaune mai la indemana si mai ieftin decat carterele originale care costau 80 lei
                          Attached Files

Comment

faina masinutafolia ii mai lipseste;;)misto jantele,cat te au costat si de unde le ai luat?ms!bft in continuare si multi km fericiti cu ea
                            AdY_JmL_2015

Comment

folia urmeaza dar momentan nu sant bani iar jantele sant luate de la userul bogyman iar ca pret erau 950 lei acum nu stiu cat au mai ajuns

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google