Pac... bravo pustiule... ti-am zis ca nu merg pe cielo... felicitari pentru achizitie...
Loganul Meu (1.4 Cu Multi Km)
Collapse
X
-
Originally posted by razvanamza View Postdeci arata grav de tot. ia-le tu. ii spui ca ti le-a furat unu' azi noapte si gata....ii dai 6 milioane sa taca si pa la revedere.
Bravo alexe pentru afacerea , adio liniutze , dar ai castigat la aspect.
da`o intr`un fel ca nu se pupa rotile astea cu dungile...fa ceva
Comment
-
facem schimb cu jantele?:>))http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
@B-64-MVP..sunt exact la fel ca jantele lui Sandu (plang..jur..se inmultesc astia cracanati la greu)..eu sunt la pitici
Pac-pac..ne-ai dat capacu copilu....sa fie primite..o sa arata traznet...usurel le faci tu,important este ca le-ai luat..usurel usurelsigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
mama frate ..... numai eu nu am jante ....)) marfa rau sa imi dai si mie o tura sa vad cum e cu eleInteractive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
Multumesc tuturor!!
Sa vedem ca sunt satul de dat jos si pus jante, s-a luat dracului vopseaua de pe prezoane. Ieri am pus doua, am zis ca merg cu tablele pana le indrept sa nu mai faca fin volanul dar azi le pun si merg cu ele pana le voi face in timp ca abia pot da jos inelele de centrare, eventual sa fixez bine de tot inelele si sa ramana un mic spatiu pe butuc sa pot pune tablele la nevoie. In ciuda speculatiilor, masina imi trage mai bine cu jantele astea. Poate ca e bine sa le pun, sa le invat, nu vreau sa le refac si apoi sa le ating in borduri. Oricum, azi vreau sa-mi iau antifurturi si apoi cand vor fi bani le indrept si le echilibrez maxim, pana nu ma angajez voi merge foarte greu cu modificarile de-acum inainte, saptamana viitoare iar asigurarea 3 milioane si tot asa...
edit: nu mi-e frica de nenea garcea, pot sa merg si pe jos, o sa il intreb sincer daca ii place cum arata, mai dai in mama lor ca nu am decat toba si jantele ca sa fiu ilegal, n-am folie, xenoane, leduri nu stiu pe unde etc....
Comment
Comment