M-am uitat pe tot "ride-ul" tau de la prima pagina la ultima si sincer nu iti mai dai seama ca este masina din prima pagina ...cu jantele astea este super tare ! Bafta in continuare !
Loganul Meu (1.4 Cu Multi Km)
Collapse
X
-
-
e incredibil cat de bn poate sa ii ste loganului cu jantele alea felicitarisigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
Multumesc tuturor. Deocamdata sa vad cand le duc la vulcanizare pentru un eventual indreptat + echilibrat, macar sa stiu jantele drepte drepte apoi niste gume mai bune.
Comment
-
@Ciochy: Distrigaz = ca am GPL; Motorsport = e in curs de modificare + ca o alerg; si imi venise in minte ideea celor 3 linii in fata, la M sunt asa ///, iar la Distrigaz sunt asa ||| , iar 1.5 dci este masina lui tata cu care merg ocazional.
@marius-MSY: mersi frumos!
@Loganu: no comment....
Comment
-
Zilele astea o sa ii mai trag cateva poAze cu nemodificarile facute la ea.
Ce as putea spune, am smirgheluit marginea aripii dreapta spate si toata marginea de la GPL caci erau oxidate (prima de la o julitura din 2006) si a 2-a pentru ca Doreii de la GPL nu au izolat cu nimic metalul curat de busonul de plastic, si asa inflorise, am grunduit si nu stiu cand o voi vopsi, nu ma grabesc. Ieri am fost sa-mi repar aeroterma, am curatat toate conductele si ventilatorul (care a fost dat jos, uns, etc.), baga o idee mai bine decat inainte dar tot varza, pana la urma o sa trebuiasca dat jos bordul si curatat radiatorul de aer de la climatizare 100% caci ventilatorul merge blana dar ceva obtureaza traseul... cand voi avea 5 milioane o fac la Nesti. Acum cateva zile am sters eroarea de la motor, spre Alexeni am luat o sticla de 5 litri fix pe mijlocul masinii, am mers vreo 400 de metri si nu iesise, apoi am scos-o dupa ce o urcasem pe o bordura iar dupa cativa kilometri s-a aprins martorul de la motor. S-a rezolvat treaba la Meridian Taxi. Am facut acum o saptamana revizia (ulei Dacia Oil, filtru de aer si de ulei), super multumit pana acum pentru cate turatii vede, 210.000 km + si aia e...
Astept sa-mi iau cauciucuri si apoi vad eu. Jantele estetic nu ma grabesc sa le fac, cand vor fi finante, imi trebuie gume si voi fi linistit, mecanic ele merg super, apoi aeroterma sper (ceea ce nu cred, la 5 milioane...fac altceva) ). Dau la 4, am vant de 1 jumate-2.
Inca sunt nostalgic dupa jantele de tabla, gazul merge belea, am musculite pe bara fata la mersul meu in oras, nu inteleg de ce, e bine oricum.
edit: schimb stopurile mele + o diferenta pe unele cu semnal alb. MVP, ma anunti cand e.Last edited by aleXpeed; 11 June 2010, 11:25.
Comment
Comment