Loganul Meu (1.4 Cu Multi Km)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu se vindeca lupul ... ai grija de "cartela" mai departe

ce si-a luat lupul ... COX am zis
    Last edited by cos_min_i; 31 May 2012, 14:23. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• pune ma poze ...
      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• pun eu .......)
        Attached Files

Comment

• Stati linititi,jantele din poza sunt ale unui client si sunt la mine la polishat! Eram acolo sa le dejantam!

Comment

• Are dreptate. Nu au treaba jantele alea. Suspansul ramane desi am poze facute)

Comment

• aleXpeed la cati kilometri ai ajuns acuma cu ea?

Comment

• Merge pe 225.000 km. .

Roti noi. Schmidt Revolucion Space-Line pe 16", 8J fata ET30 cu 9J spate ET25 si diametru anvelope 215/40/16 Dunlop SP Sport 9000.

Nu mai e da' curse deloc. Punct!
                Attached Files
                4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• jos dungaria de pe ea!!!!!
                  sigpic
                  "BRABUS" STYLE

Comment

• si vopseste si tu barele alea ! arata `da belea roatele` !! sa le invarti sanatos
                    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Felicitari...foarte frumos Loganu...si multi multi kilometri inainte. Esti o dovada vie ca Loganu e bun....foarte bun..si duce muult

Comment

• trebuia sa tii serpii pe ea sa aiba forta sa invarta rotile:P, tot a mele sunt mai mari

Comment

• dar ale lui sunt mai late

Comment

• doar 2 are mai late , 8j/9j eu am 8,5 j toate ;)) deci tot acolo ajungem )

Comment

• sunt fortza jantele ... sa dai dungile alea jos !
                              Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Originally posted by matheo66c View Post
                                jos dungaria de pe ea!!!!!
                                O sa...!!!

Originally posted by Tudor View Post
                                si vopseste si tu barele alea ! arata `da belea roatele` !! sa le invarti sanatos
                                Nu vopsesc barile in galben ca dau urat, stiu ce vorbesc. Le las negre ca nu prea are nimeni bari negre pe Logan. Sunt mai al dracu', o sa dea bine si cu barile negre asa.

Originally posted by Dule View Post
                                Felicitari...foarte frumos Loganu...si multi multi kilometri inainte. Esti o dovada vie ca Loganu e bun....foarte bun..si duce muult
                                Multumesc frumos! O sa duca si al tau cat al meu daca ii schimbi consumabilele la timp. Ai ales motorizarea care trebuie!

Originally posted by hmv86 View Post
                                trebuia sa tii serpii pe ea sa aiba forta sa invarta rotile:P, tot a mele sunt mai mari
                                La mersul normal, 60 in oras are mai multa forta sa le invarta decat inainte. Inainte cu serpi si alte alea le invartea dupa 4500 rpm. ca era molesita jos. M-am lasat de fuga caci daca-mi iau masina care fuge iar o sa raman fara permis si m-am cam saturat, ca-l pierdeam prosteste.

Originally posted by cos_min_i View Post
                                dar ale lui sunt mai late
                                Cooorect...

Originally posted by hmv86 View Post
                                doar 2 are mai late , 8j/9j eu am 8,5 j toate ;)) deci tot acolo ajungem )
                                Oricum cautam ceva special pe 15"-16".

Originally posted by Dany_DNY View Post
                                sunt fortza jantele ... sa dai dungile alea jos !
                                Da ma, sa-mi fac chef. Am spalat-o ieri, a venit torentiala dupa si o sa o mai spal odata azi.

Pana si lui tata ii plac rotile foarte mult)))). Astept sa incep munca si ma pun pe strans bani, stiu ca e cam "ridicata". Nu se taie nimic si nu voi fi un fan fibra de sticla cu tuning extrem, va fi frumoasa rau, moartea taximetristilor))).
                                4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google