Poze noi "sifonate" dupa ce am spalat-o a doua zi la rand, atat poate aparatul. Dungile raman caci am facut sondaj si daca le dau jos va fi prea "cheala". O s-o ard la modu' ca poate sunt mai 'taran' insa contrastul lor imi place maxim. Imi place toata asa cum e.
Loganul Meu (1.4 Cu Multi Km)
Collapse
X
-
-
e mistoo rau ma ! ... dar DUNGILE ... )
Comment
-
Misto , misto , misto ...cel putin eu nu am cuvinte
Comment
-
posibile schimbari ce`ti sugerez" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Baaai esti nenorocit))? Dau jos dungile cand va fi mai joasa.
Plafon negru lucios dupa ce va fi joasa si fara dungi.
Sa incep munca si sa strang bani sa fie joasa. Trebuie multi bani..
Comment
-
Vopseste ma barile partial..cum era in vt-u ala mai demult.Doar partea de jos si v-u de la grila.
Comment
-
Jantele "e" jaspa ,Borbeturile erau mai marfa ,dar acuma macar e mai cracanata de spate nu cum era cu borbeturile
Felicitari ai reusit sa strici o masina calumea )momaie ..nu mai are nici un haz acumasigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
Originally posted by Tudor View Postai bagat o reglabila si aia e...o tii de bibelou )
Originally posted by jelly View PostImi plac mult jantele tale si arata bine de tot masina cu ele!
Originally posted by Logan 4 ever View PostJos dungile, dar barele lasa-le mai bine negre. Fac un contrast frumos
Originally posted by pirvu_alex View Postce bani multi ma ! mai taie din ele da'le draq )
Originally posted by al!n View PostVopseste ma barile partial..cum era in vt-u ala mai demult.Doar partea de jos si v-u de la grila.
Originally posted by lau911 View PostJantele "e" jaspa ,Borbeturile erau mai marfa ,dar acuma macar e mai cracanata de spate nu cum era cu borbeturile
Felicitari ai reusit sa strici o masina calumea )momaie ..nu mai are nici un haz acuma
Cateva poze si cu abandonaciunea ailalta si corpul-clapeta marit care l-am dat jos. In locul lui l-am pus pe cel stock! Nu ma mai intereseaza absolut deloc FUGA cu Loganul, clar Gogaie!
Comment
-
Hop si eu cu o idee tampita : vopseste barele negre ca plasticul ala nu e chiar negru si daca tot zici ca-ti place contrastul negru-galben macar sa fie negru-negru .
ps. jantele nu-s chrome , nu?I changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
-
Pacat de corp.... Era treaba buna... Daca nu era cioplit ti-l luam eu...
Cat despre nuante... ai doua variante. Fie mergi pe "reising" si lasi dungile, faci oglinzile in nuanta masinii si cu barile vezi tu ce faci, fie mergi pe clean, jos dungile, jos manerele, niste clean-uri la bari (cu aceeasi nuanta vopsite) si aia e....
Decizia iti apartine!
Arata bine "jantili tali"!!! Ai grija pe unde parchezi ca nu le mai vezi )
Comment
Comment