ba nici cand modifica lumea nu se posteaza. Daca puneam juma de kg de fibra se incarcau 3 pagini. TRIST
Loganul Meu (1.4 Cu Multi Km)
Collapse
X
-
Mare chestie ce a facut ) ... Tot o rabla e pe afara , insa e bine ca se extinde brigada de logane " date dracu " ... Si montaj in timp record speramsigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
Din poze cam asa pare.Da ceva detalii viteza ca daia nu iti face lumea 5 pagini de topic :P.
Comment
-
N-am nevoie de pagini pe topic. Am suficienti nervi si stres. Sa fie gata de rulaj pana maine la 6 seara (doar pe benzina, gazul il combin in alte zile). 1.6 16v, 69.000 km., euro 4 motorul... imi traiesc visul, ma simt beat asa desi altii blameaza ca am renuntat la servo si aer, nu ma intereseaza, va fi ceva ce-mi va placea doar mie. Este vechiul garaj bine stiut de modificari, taiat arcuri, revizii, etc & co. . Deci Golane, maine sunt pe fuga, ce a fost mai greu a trecut, motorul e pe suportii sai, mai e de pus evacuare, radiator, alternator cu accesorii (temporar), mufe, ECU, si facut unghiul de fuga...
Totusi nu ma asteptam sa facem atat de multe. Multumesc dracilor Lau911 (Gogaie), alessandro (fara porecla, sau marx), o8MeLC (melcu' sau comunistu') precum si lui cos_min_i pentru spatiu si ce unelte ne-au mai ajutat. Sunt frant si nervos ca vreau sa functioneze maine la 6 seara (drum de Alexandria).
Comment
-
Bravos ma! ce sa zic,sa il coxezi cu placere .Cutia e cea de 16v?Dupa ce termini cu transplantul ce ganduri ai?mergi mai departe la axe,admisie si alte nebunii?
Comment
-
opa inca ceva frumos pe forum swap de motor in timp record...spor la modificare si sa nu ai probleme cu el pana la 260.000sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
-
Originally posted by o8MeLC View Postdupa ce merge cu el, ia bataie de la dny si geo si pune inapoi 1.4
Originally posted by razvanamza View Postdaca a pastrat volanta de 1.4 bate la dny ca la fasole. doar ca o sa schimbe ambreiajul o data cu uleiul. m-am reabonat la thread!
Originally posted by vyalli View Postswap de motor in timp record...
Comment
-
-
Imprumut traseu stock de 16v Euro 4 ca sa o duc la RAR. Ori il omologhez, ori am pus-o rau cu batranu', rau de tot si pun inapoi 1.4...
...ajutor va rog...
Masina trage criminal.
Comment
-
Iti dau eu traseul meu ma ... nu ti-am zis !
Se misca frumos masina, imi place ! Felicitari
Comment
Comment