Jante de Haudi?
Loganul Meu (1.4 Cu Multi Km)
Collapse
X
-
Esti un tablagiu ordinar ....... in primul rand sunt mai inguste decat cele de logan au 5,5 j ..et 38 cred (asa vazusem un set) .... cu 195 50 o sa arate ca un C%R pe 5,5 j ...... sunt curios cat de usoare sunt ....eu zic ca au vreo 6 kg jumatesigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
-
Sunt 6J ET35 scrie pe ele, originale, le-am luat! Pana si comunistu' (melc) a spus ca sunt mai frumoase ale mele decat ale lui. Si lui Claudiu & Devu' le-a placut, sunt gri metalizat.
Nu ma intereseaza aspectul, FUNCTIONALE sa fie, usoare. Sunt la regaurit pe centru.
Maine poze si le voi pune pe un cantar fara guma si cu guma, dupa 12:00 le iau.
Chiar sunt curios ce greutate are o janta, sunt foarte usurele, te joci cu ele in aer.Last edited by aleXpeed; 21 March 2014, 21:21.
Comment
-
Comment
-
O janta goala are 6.1 kg., iar echipata cu tot cu cauciuc are 14.5 kg. .
O tabla de-a mea cu tot cu guma are 15.3 kg. .
Am o singura poza deocamdata, sunt foarte multumit de cum merge mai ales ca are aderenta mare.
Pana si Melcu' imi spunea ca am rotile desumflate pentru ca janta este ingusta si balonul este mai pronuntat, ca la alea de drag racing . 2.5 bari presiune, aderenta blana, imi plac.
Pana acum numai pareri pozitive, trebuie sa iau 2 gume si pentru cele de pe spate, momentan am table pe spate. Imi place maxim cum arata, "dăă' curse", lumea se uita la ea, ii mai trebuie o spalare si aia e, e de bine.
Cere placute, un rulment, evacuare si eventual o admisie .
Comment
-
trebuie lasata jos acuma daca tot ai pus gume mai mici !
Comment
-
lasa ma ca e de curse, nu e ca a ta de fitze
sa le stapanesti sanatos ma viteza ! uite si cateva poze, apare si printesa in una )))Can't touch this !
Comment
-
Originally posted by Christnacht View PostMisto jantele, sa le invarti sanatos
Originally posted by Alex Matei View PostImi plac jantele sa le invarti sa le ia dracii ))
Te-ai gandit sa pui plasa in locul grilei ?
Originally posted by Dany_DNY View Posttrebuie lasata jos acuma daca tot ai pus gume mai mici !
Vad si "printesa comunista", ce le mai stia pe toate incat era cea mai tare in sfaturi)). In poze nu era asezata masina, e mai joasa de bot, nu e gol asa mare intre pasaj si roata. Ii plac mult si lui tata.
Comment
Comment