Loganul Meu (1.4 Cu Multi Km)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Te-ai hotarat sa arati traseu?)
    Sonda lamda o sa se aprinda cand ai sa faci un drum constant 40-50km mers cam cu aceiasi viteza.La mersu in oras nu cred ca se va aprinde.
    AG 16 Y M A

Comment

• 3 cadre......
      Attached Files
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• @Alin: mi-am luat inima-n dinti nu alta)). Daca se aprinde asta e, de-aia e pus bec la martorul de motor, sa se aprinda, nu?

@Cosmin: multumesc frumos pentru cadre, foarte frumoase, iar se pune ferodou pe jantele din fata.
        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• ba baiatule tu ai planuri mari nu gluma, bravo, asa imi place de tine.

Comment

• imi place mult loganul si stilul tau.imi plac in general masinile simple care nu dau de banuit ce ascund sub capota.mult noroc la modificari si mi-ar place sa te ajut daca vei avea nevoie. bafta!
            fara semnatura

Comment

• A facut toate aceste modificari ca sa ajunga mai repede la comanda ....acum e cel mai rapid taxi din Bucuresti
              In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
              sigpic

Comment

• la cati km are.....nu se urca nimenea alex nu m-am putut abtine

Comment

• @c.vio: mersi frumos, nici tu nu esti mai prejos, te stiu eu).

@ecstasy2001: multumesc frumos, merge frumusel masina, ma asteapta pe viitor capetele de bara.

@gmv97: sa stii, am in plan sa-mi cumpar si o caseta taxi cand nu o sa am ce face cu banii.

@razvanamza: a ta trage babeste si se preteaza la taxi de rutina, nasol ca nu-i galbena.

Comment

• daca vrei bielete vezi ca aveam eu un thread candva.....

Comment

• Sigur nu ai Lemforder, asta e...

edit: modificare noua, inlocuit azi sigurantele de la calculatorul de GPL ca nu mai mergea GPL-ul deloc, erau arse, mergeam numai pe benzina).

Comment

• E, si cum e pe benzina ???

Ce-ti face buzunarul ? E bine de el ?
                        9! 9! 9!
                        sigpic

Comment

• Nebunia dracu', am mers din Berceni pana in Giulesti pe benzina, ma luasem de la un semafor pana la altul cu un taximetrist de venea nervos din spate ca-mi auzea evacuarea pe Brancoveanu', era un dci de 65), dupa ce l-am umilit facea el la semafor "fratee, ce i-ai facut ca 1.4 trage mai prost ca orice dci" si fac eu toba sport, mi-a dat putere mare). Tot la 2 liniute am benzina, i-a fost mila masinii de mine. Merge ceas si pe gaz, am timpii de injectie foarte buni, s-a adaptat singur calculatorul de GPL la parametrii de benzina.

Comment

• ai cunostinte in giulesti? nu ti-am vazut masina in zona.
                            fara semnatura

Comment

• Originally posted by aleXpeed View Post
                              Nebunia dracu', am mers din Berceni pana in Giulesti pe benzina, ma luasem de la un semafor pana la altul cu un taximetrist de venea nervos din spate ca-mi auzea evacuarea pe Brancoveanu', era un dci de 65), dupa ce l-am umilit facea el la semafor "fratee, ce i-ai facut ca 1.4 trage mai prost ca orice dci" si fac eu toba sport, mi-a dat putere mare). Tot la 2 liniute am benzina, i-a fost mila masinii de mine. Merge ceas si pe gaz, am timpii de injectie foarte buni, s-a adaptat singur calculatorul de GPL la parametrii de benzina.
                              haha....ti-ai luat revansa pentru renouu ala?maine imi fac si eu evacuarea
                              http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Alex cat te-a dus traseul ? Poate imi lasi si mie un pret pe pm . Te-am vazut ieri parca pe Brancoveanu se auzea frumos...
                                Y!M: alexut.style

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google