Loganul Meu (1.4 Cu Multi Km)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cati km are acum masina ? eu am 211000 si sunt foarte multumit ... ai grija de masina in continuare ... inca mai faci taxi ? :-s
    Logan 1.6MP

Comment

• @Eu4yas: sunt la pamant cu finantele crede-ma... am fost eu prost ca am dat la facultate..facultate mi-a trebuit la zi, renuntasem la locul de munca pentru facultate la zi cum m-au f$%^t la icre parintii ca cica ma ajuta ei cu bani, eu nu si nu ca vreau la lucru, acum zi si tu...asta e, ma costa 3 mil 300 asigurarea pe 6 luni, sa o plateasca taicamiu, e prea mult, pe persoana fizica 3 mil 500 e pentru motor intre 1.8 si 2.0 iar eu am 1.4... caut oportunitati de-a face monetar, uleiul il aveam de vreo luna in debara.

@89aLe: masina are 215.000 km+, n-am probleme cu ea, in momentul de fata am sa-i fac jantele de aliaj pentru la primavara, in rest totul este rezolvat. Nu mai este taxi de 1 an jumate.
      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• poate iei si niste cauciuce pentru vara viitoare, nu schiurile alea

Comment

• nu am inteles , de ce platesti 3 mil jumate la asigurare ??!?!?

Comment

• fa-o pe 12 luni iesi mai ieftin! ... dar de ce iti ia 350 lei ?
            Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• @razvanamza: normal, altfel nu le mai pun pe masina pana nu am cauciucuri bune si rotile fara zgarieturi.

@MirCip: masina este pe firma...deci persoana juridica.

@Dany_DNY: pe 12 luni cred ca-mi ia 6-7 milioane, e pe firma masina, si te gandesti ca e un amarat de RCA, sa plateasca "firma", nu eu.

Comment

• hehe hai facem un concurs care ajunge primu la 250.000 )
                Logan 1.6MP

Comment

• Originally posted by aleXpeed View Post
                  @razvanamza: normal, altfel nu le mai pun pe masina pana nu am cauciucuri bune si rotile fara zgarieturi.

@MirCip: masina este pe firma...deci persoana juridica.

@Dany_DNY: pe 12 luni cred ca-mi ia 6-7 milioane, e pe firma masina, si te gandesti ca e un amarat de RCA, sa plateasca "firma", nu eu.
                  Ce va place sa mai umflati preturile:P si-a facut rca fostul proprietar al masinii mele pe un an la motor de 2.0 tot pe firma si a platit 600 si cv de ron:P asa ca nu vad de unde ai scos preturile astea pentru motor de 1.4 eu mi-am facut rca la masina mea(1.4) acum 2 sapt pe persoana fizica si am platit 330ron pe un an.

P.S Sau la tine e mai scump ca ai masina modificata?:P
                  sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Originally posted by aleXpeed View Post
                    @Eu4yas: sunt la pamant cu finantele crede-ma... am fost eu prost ca am dat la facultate..facultate mi-a trebuit la zi, renuntasem la locul de munca pentru facultate la zi cum m-au f$%^t la icre parintii ca cica ma ajuta ei cu bani, eu nu si nu ca vreau la lucru, acum zi si tu...asta e, ma costa 3 mil 300 asigurarea pe 6 luni, sa o plateasca taicamiu, e prea mult, pe persoana fizica 3 mil 500 e pentru motor intre 1.8 si 2.0 iar eu am 1.4... caut oportunitati de-a face monetar, uleiul il aveam de vreo luna in debara.

......................
                    Sa nu te mai aud ca spui asa ceva. Mai incolo le vei multumi cu varf si indesat parintilor tai.
                    Las-o dreacu de asigurare si du-te la scoala in cazul asta sau cine stie daca ai avea mare energie in tine poate poti combina si lucru si scoala.
                    Mergi la scoala, cel mai bine!
                    9! 9! 9!
                    sigpic

Comment

• Originally posted by Alex_MIU View Post
                      Ce va place sa mai umflati preturile:P si-a facut rca fostul proprietar al masinii mele pe un an la motor de 2.0 tot pe firma si a platit 600 si cv de ron:P asa ca nu vad de unde ai scos preturile astea pentru motor de 1.4 eu mi-am facut rca la masina mea(1.4) acum 2 sapt pe persoana fizica si am platit 330ron pe un an.

P.S Sau la tine e mai scump ca ai masina modificata?:P
                      352 am platit si eu la astra pe 6 luni,masina fiind pe firma si motor 1,6
                      552 la bmw care are motor de 2,0,tot pe 6 luni,si tot pe firma!
                      deci pe firma e ft scump...fata de pers fizica...

asa ca alecsandre tata,schimba masina pe pers fizica,si faci economii
                      in leg cu scoala...e mai bine la scoala fata de lucru,ti-o zic pt ca stiu,si n-am vrut sa merg la scoala)
                      de la anu,merg si eu la scoala din nou,si mai las lucru...ca are cine sa o plateasca...
                      asa ca vezi uh,faci cum e mai bine!bafta multa!
                      http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• @89aLe: castigi detasat.

@Alex_MIU: intra pe la cel mai ieftin RCA si configureaza acolo pentru un motor de 1.4 pe persoana juridica, nu fizica! Masina mea nu e pe persoana fizica. Doar pe 6 luni.

@Eu4yas: asta e pana la urma, merg inainte.

@NZN: te rupe asigurarea pe persoana juridica, vad ce iese si cu scoala asta.

Comment

• Nu pot calcula pe firma pt ca imi cere datele firmei dar tot nu costa 7 mil :P daca pe pers fizica e 330 lei(12 luni) pe juridica ma indoiesc a fi un pret dublu in fine...tu scoti banii din buzunar pt a plati nu eu.

@NZN intre pretul asig la 1.6 si cel la 1.4 e diferenta deja intri la o clasa mai sus.
                          sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Uite cat e pe 6 luni...
                            Attached Files

Comment

• bai vezi ma ca ai persoana juridica bifata ! treci pe persoana fizica
                              Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

• are masina pe firma..deci e pe persoana juridica.."care este"..sooo...o asigurare mai scumpa la final ;)
                                sigpic
                                "BRABUS" STYLE

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google