cati km are acum masina ? eu am 211000 si sunt foarte multumit ... ai grija de masina in continuare ... inca mai faci taxi ? :-s
Loganul Meu (1.4 Cu Multi Km)
Collapse
X
-
@Eu4yas: sunt la pamant cu finantele crede-ma... am fost eu prost ca am dat la facultate..facultate mi-a trebuit la zi, renuntasem la locul de munca pentru facultate la zi cum m-au f$%^t la icre parintii ca cica ma ajuta ei cu bani, eu nu si nu ca vreau la lucru, acum zi si tu...asta e, ma costa 3 mil 300 asigurarea pe 6 luni, sa o plateasca taicamiu, e prea mult, pe persoana fizica 3 mil 500 e pentru motor intre 1.8 si 2.0 iar eu am 1.4... caut oportunitati de-a face monetar, uleiul il aveam de vreo luna in debara.
@89aLe: masina are 215.000 km+, n-am probleme cu ea, in momentul de fata am sa-i fac jantele de aliaj pentru la primavara, in rest totul este rezolvat. Nu mai este taxi de 1 an jumate.
Comment
-
fa-o pe 12 luni iesi mai ieftin! ... dar de ce iti ia 350 lei ?
Comment
-
@razvanamza: normal, altfel nu le mai pun pe masina pana nu am cauciucuri bune si rotile fara zgarieturi.
@MirCip: masina este pe firma...deci persoana juridica.
@Dany_DNY: pe 12 luni cred ca-mi ia 6-7 milioane, e pe firma masina, si te gandesti ca e un amarat de RCA, sa plateasca "firma", nu eu.
Comment
-
Originally posted by aleXpeed View Post@razvanamza: normal, altfel nu le mai pun pe masina pana nu am cauciucuri bune si rotile fara zgarieturi.
@MirCip: masina este pe firma...deci persoana juridica.
@Dany_DNY: pe 12 luni cred ca-mi ia 6-7 milioane, e pe firma masina, si te gandesti ca e un amarat de RCA, sa plateasca "firma", nu eu.
P.S Sau la tine e mai scump ca ai masina modificata?:P
Comment
-
Originally posted by aleXpeed View Post@Eu4yas: sunt la pamant cu finantele crede-ma... am fost eu prost ca am dat la facultate..facultate mi-a trebuit la zi, renuntasem la locul de munca pentru facultate la zi cum m-au f$%^t la icre parintii ca cica ma ajuta ei cu bani, eu nu si nu ca vreau la lucru, acum zi si tu...asta e, ma costa 3 mil 300 asigurarea pe 6 luni, sa o plateasca taicamiu, e prea mult, pe persoana fizica 3 mil 500 e pentru motor intre 1.8 si 2.0 iar eu am 1.4... caut oportunitati de-a face monetar, uleiul il aveam de vreo luna in debara.
......................
Las-o dreacu de asigurare si du-te la scoala in cazul asta sau cine stie daca ai avea mare energie in tine poate poti combina si lucru si scoala.
Mergi la scoala, cel mai bine!9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Originally posted by Alex_MIU View PostCe va place sa mai umflati preturile:P si-a facut rca fostul proprietar al masinii mele pe un an la motor de 2.0 tot pe firma si a platit 600 si cv de ron:P asa ca nu vad de unde ai scos preturile astea pentru motor de 1.4 eu mi-am facut rca la masina mea(1.4) acum 2 sapt pe persoana fizica si am platit 330ron pe un an.
P.S Sau la tine e mai scump ca ai masina modificata?:P
552 la bmw care are motor de 2,0,tot pe 6 luni,si tot pe firma!
deci pe firma e ft scump...fata de pers fizica...
asa ca alecsandre tata,schimba masina pe pers fizica,si faci economii
in leg cu scoala...e mai bine la scoala fata de lucru,ti-o zic pt ca stiu,si n-am vrut sa merg la scoala)
de la anu,merg si eu la scoala din nou,si mai las lucru...ca are cine sa o plateasca...
asa ca vezi uh,faci cum e mai bine!bafta multa!http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
@89aLe: castigi detasat.
@Alex_MIU: intra pe la cel mai ieftin RCA si configureaza acolo pentru un motor de 1.4 pe persoana juridica, nu fizica! Masina mea nu e pe persoana fizica. Doar pe 6 luni.
@Eu4yas: asta e pana la urma, merg inainte.
@NZN: te rupe asigurarea pe persoana juridica, vad ce iese si cu scoala asta.
Comment
-
Nu pot calcula pe firma pt ca imi cere datele firmei dar tot nu costa 7 mil :P daca pe pers fizica e 330 lei(12 luni) pe juridica ma indoiesc a fi un pret dublu in fine...tu scoti banii din buzunar pt a plati nu eu.
@NZN intre pretul asig la 1.6 si cel la 1.4 e diferenta deja intri la o clasa mai sus.
Comment
-
Uite cat e pe 6 luni...Attached Files
Comment
-
bai vezi ma ca ai persoana juridica bifata ! treci pe persoana fizicaInteractive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
are masina pe firma..deci e pe persoana juridica.."care este"..sooo...o asigurare mai scumpa la final ;)sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
Comment