Daca e taximetrist e normal sa fie masina pe firma
Loganul Meu (1.4 Cu Multi Km)
Collapse
X
-
L-am curatat oricum radiatorul ala, dar faza e ca am aer-conditionat, am auzit ceva de niste conducte de freon si nu m-am bagat mai mult in ea, o rezolvasem oricum, asta e radiatorul din locasul unde se pune filtrul de polen. Frumoasa lucrare unchiule!
Comment
-
Era un covor tip mazga, e o mostra in poza 1 din postul 607, pagina precedenta! Tot radiatorul era acoperit de un asa strat.
Comment
-
craciun fericit si anul care vine sa fie plin de bucurii si sanatate !
Comment
-
In urma cu o saptamana masina a suferit un mic incident, a fugit de spate intr-o curba la dreapta si a "rezolvat" o Nova abandonata (si acum este in aceeasi pozitie nemiscata), nu stiu nimic de vre-un proprietar. Nu am fost eu la volan, a fost prietena, iar a doua zi cum eu plecasem cu neamu' cu dci-ul la luat porci, ea a fost cu tatal ei si masina mea la politie sa declare accidentul si astfel sa ia dovada de reparatie.
Buuuun pana aici, in zilele ce-au urmat masina a ramas la taicasu', ma asigurase ca o repara pe banii lui fiind fisa' de vina pentru accident, ca masina va iesi cum trebuie, ca are un cumnat si nu mai stiu ce neam sef la piese si celalalt la vopsitorie la Dacia Meridian (nu stiu care Meridian). Ma gandisem reprezentanta, am zis ca o vor face ca inainte cu piese originale.
Dupa zile de asteptare (eu sau ea sau ai mei nu stiu in ce service a fost reparata masina, decat tatal ei), azi ma vazusem cu fata (nu banuiam nimic), ea venind cu masina. Primele impresii, pozitive... pana am vazut farul, clar mai mic deci...Turcia.. ceva de genu'. Aripa a fost schimbata (originala oare?) cade bine, capota a fost reparata dar se putea mult mai bine in sensul ca nu pica bine cu coltul aripii (m-am lasat pe ea dar degeaba..), iar bara... foarte tare, nu e flexibila mai deloc ceea ce ma duce cu gandul tot la piese de mantuiala.
Nu stiu cum lucreaza reprezentantele, mai vorbisem cu ea la telefon zilele trecute iar fraierul de acolo ii propunea lui tasu' sa ii comande piese "naspa" ca cica nu se vad diferente, daca asta si-a inchipuit se inseala amarnic, pana la proba contrarie tin sa cred ca tasu' a comandat piese ORIGINALE. O sa vreau sa vad factura, tare mi-e ca tasu' o fi fost cu intentii bune sa puna piese originale iar mistocarii aia sa-mi fi pus piese din Mongolia pe ea, mai ales daca el stie ca sunt piese originale, ii voi spune ca a luat cea mai mare teapa (in sensul ca a luat piese de duzina la pret ridicat) si sa mergem sa se schimbe toate piesele (chiar daca poate-s multumit de aripa dar o banuiesc si p-aia).
Craciun Fericit... urmeaza sa urc pozele cu masina reparata.Attached Files- p1010093xn.jpg (71.6 KB, 223 views)
- p1010094i.jpg (104.6 KB, 212 views)
- p1010095g.jpg (96.4 KB, 211 views)
- p1010096y.jpg (74.5 KB, 198 views)
- p1010097j.jpg (55.1 KB, 181 views)
- p1010099r.jpg (72.8 KB, 153 views)
- p1010100u.jpg (52.8 KB, 158 views)
- p1010101bb.jpg (84.4 KB, 245 views)
- p1010102i.jpg (52.9 KB, 270 views)
- p1010103d.jpg (40.7 KB, 244 views)
Last edited by aleXpeed; 25 December 2010, 20:35.
Comment
-
nasol ... pai dute si fa gura la aia la service daca nu iti place cum a iesit
Comment
-
M-am uitat cu atentie la ea, si am zis asa, cea mai mare problema este farul, cel nou e mai scurt pe un reper bine stabilit cu 0.5 cm, mult. In rest sunt multumit de ce s-a facut.
Bara, desi 100% nu e originala fiind tare, o las asa, e dunga fara zgarieturi, noua, proiectoarele sunt cele vechi Valeo (m-am uitat cu atentie), fagurele este cel vechi care-l aveam nitel crapat (s-a potrivit la fix, de-aici eu zic ca bara are linia care trebuie, nu ca farul ala..), zic mersi ca mi-a reparat-o, doar nu voi lovi masina iar, am trecut prin multe certuri pana acum si nu pot spune ca nu sunt multumit de toata lucrarea, aripa dreapta fata la fel e dunga, iar capota fiind putin mai ridicata, este luata in vizor, la anul nitel ciocanita sa pice la aripa si apoi bad boy si am rezolvat-o si p-asta.
Multumesc unchiului Nyt pentru reglajele de "fineanu" la aripa, mare boheer, mare caracter, ai o mana de hAur unchiule!
Nu mai am pozitie d-hAmerica, trebuie sa comand alta din "state", iar nebunia trage mult mai bine de cand cu sonda anulata (mi se aprinsese eroarea acum o saptamana si jumatate), cateva reglaje-n soft, vazusem eu ceva necurat cu parametri si o simt la mersul pe benzina.
Dupa ce o voi spala sunt curios ce diferente de culoare ar fi, chiar nu ma intereseaza sincer, am in plan o tinichigerie totala cand vor fi finante.Attached Files- p1010104u.jpg (28.1 KB, 712 views)
- p1010109t.jpg (54.0 KB, 709 views)
- p1010110p.jpg (58.9 KB, 701 views)
- p1010111i.jpg (44.1 KB, 701 views)
- p1010112a.jpg (45.2 KB, 701 views)
- p1010113b.jpg (39.2 KB, 291 views)
- p1010114j.jpg (49.1 KB, 228 views)
- p1010115f.jpg (38.3 KB, 233 views)
- p1010116i.jpg (49.8 KB, 242 views)
- p1010117t.jpg (36.4 KB, 232 views)
- p1010118wl.jpg (76.3 KB, 277 views)
- p1010119u.jpg (51.7 KB, 296 views)
- p1010121yq.jpg (49.7 KB, 271 views)
- p1010122f.jpg (53.6 KB, 204 views)
- p1010123l.jpg (31.0 KB, 161 views)
- p1010124y.jpg (26.6 KB, 141 views)
- p1010125o.jpg (54.9 KB, 234 views)
Comment
-
Am impresia ca farul ala nu e original.
Alex..stiu prin ce treci,am patit-o si eu acum cu vopsirea capotei sapte si bara spate...un rahat .
Sper sa o rezolvi .
Ce-ti recomand:
-luat un far de origine de la dezmembreanu si vandut astasigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
ia-ti un far original ca cu asta o sa tot ai probleme ! ...
la primavara ii dai un polish si se rezolva ! ... bafta si sarbatori fericite in continuare !
Comment
-
"Chee" noua de origine, faruri de origine, pai ce ne jucam? Am reusit sa rup si semnalul din aripa dreapta, maine imi iau altul nou si daca nu va sta in locasul sau la fix vad ce-i fac sa-l execut de tot.
Maine vreau sa montez ambele faruri, sa-i iau un semnal si vedem cum va fi.
Comment
-
sal Alex .....faina masinuta ta......am vazut-o si la sibiu la groapa .....daca nu ma insel ...idee...dupa ce pui farurile ...mai vezi daca ai difrenta intre capota si far .....daca mai ai .posibil ca aceste diferente sa fie rectificate printr-un regalj din balamalele capotei .....asa am avut-o si eu si cei care o montat capota la loc nu o pozitionat-o calumea ! ....
PS: bara aftermarket ii mai rigida .........si nu jongleaza pe caroserie .....ii mai fixa ....cea originala are tendinta sa vibreze lovindu-se de caroserie ( aici ma refer la traversa superioara de care e prinsa bara ). o facut si Streulea un tutorial de izolat bara fata .....acolo iti dai seama de ce zic
Eu am dat bara jos doar ca sa rezolv zgomotele pe care le auzeam cand mergeam pe drumuri mai denivelate. Am renuntat la suportul de numar,...
Numa binesigpic
Comment
Comment