Loganul Meu (1.4 Cu Multi Km)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu e tata , este de la far , am vazut si eu pe viu si este diferenta mare .

Comment

• alex, eu zic sa faci gat sa-ti puna de ELBA...

Comment

• Cata eu nu am zis ca nu e de la far .....
        sigpic

Comment

• si eu am zis ca nu este din reglajele de la capota , farul este si masurat , este mai mic.

Comment

• Am pus farurile mai noi...distanta pe farul din dreapta fata a ramas aceeasi....moor pe lucrurile facute de mantuiala... maine cred ca le pun la loc pe cele vechi si ma voi duce peste tasu' lu' aia sa vad ce rezolv. Voi pune farurile vechi sa nu zica ala sau cei de la service ca "uite nene, farul e original". Mana tot intra intre far si capota..

Cica piese originale.. bara ma mir ca n-am spart-o, farul ala itsy-bitsy are un sistem alandala de prindere al becului...si nu exista "nu va mai iesi ca inainte", aveti etalon masina lui Dsign care este dunga pe faruri/muchii. Aripa imi place cum a iesit, armatura au indreptat-o. N-am poze, numai cand am vazut cum sta farul ala + lipsa catorva suruburi de la bara, fortate pe alocuri.... vai de piesele "originale"...mor pe ele..
            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Am rezolvat si pozitia farului, s-a dovedit ca doreii de la service nu prinsesera baza aripii de contra-aripa deloc, era surubul strans acolo ca sa fie, unul nu s-a sinchisit sa impinga de aripa spre interiorul masinii si sa stranga surubul ala, am studiat eu problema asta ieri si am rezolvat-o. Farul pica perfect pe gaura de unde se prinde in zona radiatorului iar bara vad ca s-a tras mai in dreapta, distanta dintre bara si farul stanga fata marindu-se bine (de-acum e bara de vinaa..turcia). Farurile sunt de origine amandoua, mai noi.

In rest, capota o dovedesc eu la anul, stiu ca nu pica bine pe linie, doua-trei ciocane, putina inspiratie, niste fibra si o sa iasa stas.

Sper ca 2011 sa faca Distrigazul mai sprinten decat acum, as vrea sa o termin pe categoria aspirat, ar fi un vis implinit, multi bani vor mai fi de bagat, sacrificii, dar sper ca totul sa aiba un sfarsit bun. Tocmai ca n-am de gand sa dau jos servo-directia, aerul-conditionat sau GPL-ul, macar la categoria asta de 1.4 sa n-am adversar, n-ar mai avea farmec.

Acum sarmaleee....si cateva poze.
              Attached Files

Comment

• a iesit ok ... in primavara sa arunci niste fibra pe capota si aia e !

bara las-o pe asta, nu merita sa o schimbi parerea mea ! ...
                Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Trait-ar utilaju si sa faci/dovedesti/sa scoti avioanele din cap la multi altii

Comment

• cand se termina zapada vreau sa mai mergem la cumparaturi odata....am reglat wastegate-ul

si sun-ma daca vrei facute treburi "murdare" la motor. planat chiuloase, chestii de-astea....ieftin!

Comment

• Se stie 1.4 e forta bruta
                      In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                      sigpic

Comment

• De ce ma George vrei sa-i strici revelionul lui Alex, pe tine oricum te face ) !!! La multi ani Alex tie si distrigazului tau !!!!!
                        sigpic
                        The MVP

Comment

• Originally posted by Dany_DNY View Post
                          a iesit ok ... in primavara sa arunci niste fibra pe capota si aia e !

bara las-o pe asta, nu merita sa o schimbi parerea mea ! ...
                          Capota se face iar inainte de a arunca fibra pe ea, o voi regla beton la linii, deocamdata ramane asa, partea buna e ca intra mai mult aer in compartimentul motor pe la farul ala => trage mai tare, randament mai bun.

Bara as vrea sa o schimb, nu-mi place distanta de la faruri, zici ca a fost lovita si la sofer acum).

Originally posted by Octavian___32 View Post
                          Trait-ar utilaju si sa faci/dovedesti/sa scoti avioanele din cap la multi altii
                          Mersi Octaviane, imi place mult cum merge acum dar as vrea si mai mult, urat e sa iei bataie de la 1.4 full cu gaz si kilometri, vorba aia..."cazatura".

Originally posted by razvanamza View Post
                          cand se termina zapada vreau sa mai mergem la cumparaturi odata....am reglat wastegate-ul
                          La primavara ne mai dam de distractie, deci m-am plictisit rau de tot, m-as da si cu o masina electrica, numa' sa ma dau. Astept cu un Golf 3 1.8 de 90 de cai.

Originally posted by gmv97 View Post
                          Se stie 1.4 e forta bruta
                          Un fel de Hulk, mai ceva ca Shrek.

Originally posted by B-64-MVP View Post
                          De ce ma George vrei sa-i strici revelionul lui Alex, pe tine oricum te face ) !!! La multi ani Alex tie si distrigazului tau !!!!!
                          Multumesc la fel si tie Victor, sa ne auzim cu bine in anul care vine si cu cat mai multe modificari. Sanatate si prosperitate!!

La multi ani!!!

Comment

• Originally posted by B-64-MVP View Post
                            De ce ma George vrei sa-i strici revelionul lui Alex, pe tine oricum te face ) !!! La multi ani Alex tie si distrigazului tau !!!!!
                            Pai normal ca ma face ...el are masina de curse ...eu limuzina (un fel se S de la Dacia)
                            In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                            sigpic

Comment

• capota alexe asa sta daca o indreapta trebuia alta orce masina trosnita daca nu isi gaseste un mester bun iese urat la multi ani
                              vopsitorie preturi bune

Comment

• Degeaba reglezi capota inainte sa arunci fibra pe ea ca trebuie sa o dai jos iar cand o sa o prelungesti.
                                sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google