Loganul Meu (1.4 Cu Multi Km)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• frumoasa masina....imi plac mult jantele ...bafta in continuare!

Comment

• taxi drive in parcare la selgros)

Comment

• frumos taxi. multi km fara evenimente, si cu buzunare pline!
        sigpic
        http://www.loganclub.ro/forum/b_83_d...uy-t30810.html

Comment

• inca doi braduti si-l bati pe MCD

Comment

• mutulica asta mic pregateste el ceva ... ma gandeam sa arunc bomba dar inca nu e momentul ca nu stiu nici eu prea multe

Comment

• sa fie o axa de la cristi xp-ul?

Comment

• Neah........
                AG 16 Y M A

Comment

• bai daca vrei pana montez motorul iti dau eu axele mele :> te bagi ?)
                  Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

• Ce sa fac eu Alexe cu axe de 2.2 DCI? Sa am turatie maxima de 5000 ca orice diesel? Plus ca eu am una, cealalta ori o tin eu de rezerva, ori mergi tu cu o singura axa din doua si din 150 de cai faci 75 la maxim 2500 rpm., ruperee.

Icspe' a vandut axa de mult.

Cosmine sa nu dai nimic din casa, sper ca totul sa fie ok in curand. Vad ce curse tip taxi mai fac, spagi, santaje, camatarii... ce $ imi ies si ne auzim, caut si de lucru, stii ca o sa am nevoie de ajutor.

edit: o poza de ieri, asa ca tot am scris un post.
                    Attached Files
                    Last edited by aleXpeed; 6 February 2011, 16:38.
                    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• spalasi harbu'......da' sigla de taxi unde e nenea?

Comment

• Ph2-u are "cosciug" pe plafon, o sa-l pozez. Aviz celor care stau la parter, va bipuie la ochi.

Inca un bradut putere...
                        Attached Files

Comment

• se inmultesc bradutii aia ... o sa devina gen ... un brad putere mai mare

eu nu am cosciug pe masina ... oricum atrage clienti mai bine cu ala noaptea
                          Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Al 3-lea brad "putere" din ansamblu a fost achizitionat. Ramane sa fac rost de bradut, sa-l pun la loc de cinste si apoi sa-i fac poza ca nu am aparatul la mine.
                            Attached Files

Comment

• Dupa bradutii astia sti ca trebuie sa cam renunti la GPL )
                              Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

• pune-i mai bine guma TURBO ...(sa fie turboo)
                                Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google