Ce de mister domne p-aici :P pregateste-te de bani multi ca nici nu stii ce te asteapta.
Loganul Meu (1.4 Cu Multi Km)
Collapse
X
-
-
o mica joaca pentru baiatul ca e da curse :pAttached Files" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
nu crezi bine ! o sa isi ia un set de braduti WUNDER-BAUM
Comment
-
Originally posted by B 83 RMJ View Postfrumoasa culoare. al treilea logan galben de pe forum de care stiu eu. de unde ai luat consola aia neagra?
tu nu faci taximetrie cu ea, nu? banuiesc ca sti ca nu ai voie
Comment
-
si de cate ori s-a umblat in motor ? acu o ora am fost cu un taxiu ( 260 si ceva ) si a zis ca cunoaste si cu 500 si ceva de mii in care nu s-a umblat la motor si la un dci nu apuca ( sau rar ) 100 000 km ..
ps: cand ma refer ca s-a umblat la motor , ma refer sa se schimbe injectoare , pompe de injectie sau mai stiu eu ce" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
am trecut prin bucuresti alaltaieri. imediat cum am iesit de pe A2 si am intrat in oras am inceput sa aud o evacuare periculoasa...initial am crezut ca o sa zboare un reventon pe langa mine, dar dupa 10 secunde am fost devansat de un logan galben ))
creca de la brazi se aude asa )sigpic
Comment
-
Comment
-
Originally posted by Pigoo View Postam trecut prin bucuresti alaltaieri. imediat cum am iesit de pe A2 si am intrat in oras am inceput sa aud o evacuare periculoasa...initial am crezut ca o sa zboare un reventon pe langa mine, dar dupa 10 secunde am fost devansat de un logan galben ))
creca de la brazi se aude asa )
Originally posted by CataLiNNN View PostpFFF !
Zona A2 e zona mea.
Sa nu te prind pe aici,piciule ingalbenit ! )
Originally posted by razvanamza View Postcred ca urmeaza poate un corp clapeta mare?
Originally posted by al!n View PostHai bai taximetristule' dezvaluie misterul.
E vorba de o axa cu came pe 368grade.
Brazi putere s-au mai adunat, mai e de asteptat, vedem ce-mi va iesi, n-are rost sa mai anunt de fiecare data cate ceva, sa fie surpriza. Deci sa fie topicu' pe pagina 16.
Comment
Comment