e pacat. rabla lui e "baba" clubului. e pacat s-o dea!
Loganul Meu (1.4 Cu Multi Km)
Collapse
X
-
Originally posted by sorin_pss View PostDaca e surpriza de care am aflat, e tare urata.....
Imi pare rau sa aud asta
Originally posted by Tudor View Postmda, pacat ca o vinde ............
Originally posted by matheo66c View PostEste 1 aprilie ))))))
Originally posted by 20mhy View Postsa speram ca e o pacaleala
Originally posted by Tudor View Postmatheo, sa-ti fie rusine 10 minute! start now ! )
Originally posted by FloNZN View Postsa stii ca o dai tare ieftina:|
Originally posted by al!n View PostO vinzi cu tot cu actele de taxi?Ai PM.Ma intereseaza pe mn!
Originally posted by Tudor View Postam gasit un 16v, cu gaz, remapare si cica mai dai tu 500 euro, daca te intereseaza , vbim pe mess.
Originally posted by Mariusrs View PostTi-am zis ce trebuie sa faci .... o dai si mai pui ceva banuti si iei un 16 v
Pacaleala de 1 aprilie))!
Comment
-
-
Azi am spalat presurile la masina, n-am poze, dar datorita scurgerii jegului de pe ele masina trage clar mai bine! Sunt frumEoase, asa grii.
Comment
-
Foarte tare.Unde cum cat?Da detalii mai multe.
Frumoasa masina, multi km fara probleme, sanatate, numai bine.
Comment
-
ceeeee?mi le spal si eu?ai scos bani din banca cumva?le-ai dat si polish?http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Alexe , felicitari pt jante , bine ai venit printe ATS-isti
arata mai bine fara dungi de cupa...Attached Files
Comment
-
Asta nu e a lu dracea..e una la fel prin oras ( daca nu e photoshop), si nu are alimentarea de la "nos"sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
si asta are stopuri cu semnal alb ) ...
Comment
-
e bun VT doar ca a luat rotile dupa SGM se vad dicurile alea imense + discuri pe spate
Carmelo : greseala mea atuncea
intradevar am vazut un logan galben cu discuri spateLast edited by lau911; 12 April 2011, 19:32.sigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
@al!n: la un centru de infrumusetare, este o treaba foarte complexa, nu oricine poate face asa ceva. Si tu sa o stapanesti sanatos, multi kilometrii fara probleme, sanatate, toate cele bune, asfalt curat, zile frumoase, combustibil ieftin, sa te tina masina fara probleme, sa-ti aduca numai fericire si realizari & celelalte linguseli...
@NZN: desigur, am dat si cu polish d-ala scump de nu gasesti de la 2-2=0. I-am luat cu camata' de pe card...
@FOF & restul: asa e, arata bine, dar cu ATS DTC pe 17 arata ca dracu' parerea mea, sunt mai urate ca Borbeturile chiar daca poate sunt mai functionale, naspaaaa! Exista un Logan galben cu discuri spate.
Carmeloo, ce motor are ala galben cu discuri spate?
Updeit: azi am dat cu pamatufu' pe masina, altceva nene, ca noua!!!
Comment
-
Comment